Corona Brasov Wolves, ultimele doua partide ale sezonului regulat din Liga Mol

La sfarsitul acestei saptamani, Corona Brasov Wolves, disputa ultimele doua meciuri din sezonul regulat al Ligii Mol pe gheata Patinoarului Olimpic Brasov.
“Lupii” se vor confrunta sambata, de la ora 18:00 cu echipa maghiara, Ferencvarosi TC si duminica, cu slovacii de la HC Nove Zamky de la 19:40.

Inaintea acestor doua partide, Jerry Andersson, antrenorul principal al “lupilor” a declarat:

“Cel mai important lucru pentru noi in momentul de fata este conditia echipei. Vrem sa fim din ce in ce mai buni, deoarece in ultimele luni a fost foarte dificil pentru noi prin prisma faptului ca mai mereu am avut 5-8 jucatori cu probleme de sanatate. Acest lucru s-a resimtit cel mai puternic in ultimele meciuri, dar in special in cele din deplasare. In acest moment nu doar jucatorii, dar atat eu cat si antrenorul secund, avem probleme din punct de vedere al sanatatii. Indiferent de aceste probleme, noi trebuie sa fim puternici pentru ca vrem sa terminam sezonul regulat al Ligii Mol intr-o maniera buna, in special pentru ca jucam acasa. Vrem sa terminam acest sezon regulat cu doua meciuri bune pentru a intra in forta in play-off. Mai avem cateva aspecte tehnice pe care trebuie sa le revedem inainte de urmatoarele meciuri in ceea ce priveste strategia si disciplina jocului. Dar inainte de asta repet ca starea de sanatate a jucatorilor e cea mai importanta si stiu ca staff-ul medical face tot posibilul pentru baieti la momentul actual. Asadar, speram sa fim reimprospatati si puternici in meciurile ce vor urma.”

Antrenorul Jerry Andersson, a declarat de asemenea ca starea de sanatate a lui Ievgeniy Pysarenko s-a imbunatatit considerabil. Fundasul lupilor reluand antrenamentul pe gheata, astfel fiind foarte posibil sa joace la finalul acestei saptamani.

Poza de Zoltán Tamási