Corona Brasov Wolves – UTE 3-2 SO (0-1, 0-0, 2-1, 0-0, 1-0)

Patinoarul Olimpic Brasov a gazduit si duminica un meci de intensitate maxima, cu un deznodamant pe placul fanilor, asa cum s-a intamplat vineri.
Adversara „lupilor” a fost UTE, o echipa bine asezata pe gheata, cu jucatori tehnici. De altfel, oaspetii au deschis scorul in min. 9’38’’ si au dominat prima repriza.
Apoi, in al doilea sfert, Corona a atacat continuu si a supus adversara unei presiuni foarte mari, insa interventiile postarului Sila au impiedicat golul.
Repriza a treia a fost cea mai spectaculoasa si a inceput cu un nou gol al oaspetilor inscris in min. 45’23’’. La aceasta diferenta, putini ar mai fi sperat la o redresare al rezultatului.

Si totusi, la fel ca vineri, „lupii” au reusit un final de meci entuziasmant, care a ridicat publicul in picioare. In min. 54’31’’ Tendler a redus din diferenta, 1-2, iar cu 17’’ inainte de final, Carlson a adus egalarea: 2-2.

Au urmat prelungirile, fara gol, dupa care decisivele lovituri de departajare. In prima serie de cinci lovituri, nu a inscris nicio echipa dar in a doua serie, Corona a facut diferenta prin reusita fundasului Clarke. Scor final 3-2 pentru brasoveni, care isi adauga 2 puncte in clasament.

Pentru Corona urmeaza doua meciuri cu Steaua in Campionatul National, la Targu Secuiesc, luni si marti, urmand ca vineri, 19 octombrie de la ora 18.30 sa ne revedem in Patinoarul Olimpic Brasov, in compania echipei Vasas.