Corona Brasov Wolves – UTE 5-2 (0-1, 5-0, 0-1)

Corona Brasov Wolves a obtinut o victorie importanta in al doilea meci al weekendului: 5-2 cu UTE.

Meciul a inceput cu un gol al echipei oaspete, inscris in minutul 10’18’’, dupa care echilibrul a persistat pana la finalul primei parti.

Repriza secunda a fost una de exceptie pentru “lupi”, care au avut un ritm de joc debordant, cu numeroase combinatii, patrunderi spre poarta adversa si, cel mai important, cu nu mai putin de cinci goluri.

Autorii reusitelor, prin care Corona a intors spectaculos rezultatul, sunt: Filip (min. 20’19’’), Zsok (min. 28’26’’), Biro Matyas (min. 30’39’’), Mihaly Ede (min. 33’42’’) si Zabludovsky (min. 38’31’’).

In repriza a treia s-a intrat cu un scor net in favoarea echipei brasovene, 5-1, ceea ce i-a facut pe oaspeti sa incerce reabilitarea. Au reusit sa inscrie in min. 49’16’’, dar a fost singurul gol al acestei reprize. Aceasta, si datorita interventiilor excelente ale portarului Patrik Polc, care a prins o seara reusita.

Cu scorul final de 5-2, Corona Brasov aduna 3 puncte in clasament si se pregateste pentru urmatoarele doua meciuri, pe gheata Patinoarului Olimpic, cu MAC vineri, 8 decembrie ora 18.30 si DVTK Jegesmedvek sambata, 9 decembrie, aceeasi ora.