Corona Braşov Wolves va întâlni Debrecen, în prima etapă a playoffului Ligii Mol

Conform programului stabilit marţi la Budapesta, Corona Braşov Wolves va întâlni Debrecen, în prima fază a playoffului Ligii Mol la hochei, respectiv sferturile de finală. Seria poate cuprinde maxim şapte partide, iar echipa care va câştiga, prima, patru meciuri se va califica mai departe, adică în semifinalele Ligii Mol.

În confruntarea cu echipa braşoveană, Debrecen are avantajul unui meci în plus pe propria arenă. Seria va începe cu primele două partide în Ungaria, în 14 şi 15 februarie, urmând să continue cu alte două întâlniri la Braşov, în 18 şi 19 februarie. Dacă va mai fi necesar, seria va continua cu meciuri, altenativ, la Debrecen şi la Braşov, până la a patra victorie a uneia dintre cele două echipe.

 

,,Chiar dacă ne aşteptam să jucăm cu UTE, alegerea surprinzătoare a echipei  MAC, de a juca împotriva celor de la Fehervar, a schimbat datele problemei, astfel că, echipei Debreceni nu i-a rămas decât opţiunea Braşov. Din punctul meu de vedere este un adversar accesibil, pe care îl cunoaştem bine. Vom începe cu două meciuri în deplasare, unde sper să reuşim să ne impunem. De comun acord cu managerul celor de la Debrecen, am optat pentru arbitri străini, cel puţin cei de la centru, urmând ca Liga Mol să stabilească in zilele următoare de unde îi va aduce. Acum, totul depinde de echipa noastră, de modul în care jucătorii noştri vor aborda partidele şi de felul în care antrenorul Martin Lacroix va pregăti meciurile”, ne-a declarat Emilian Cernica, preşedintele secţiei de hochei de la Corona Braşov

 

Celelalte meciuri din prima fază a playoffului competiţiei : 

DVTK Jegesmedvék Ferencvárosi TC
MAC Budapest Fehérvári Titánok
UTE Dunaújvárosi Acélbikák

Meciul din Campionatul National, cu Miercurea Ciuc, va fi reprogramat, urmand sa va anuntam data exacta.