Corona Brasov Wolves – Vienna Capitals 3-2 SO (1-0, 0-2, 1-0, 0-0, 1-0)

Meciul dintre Corona Brasov si Vienna Capitals a inceput favorabil pentru “lupi”, care au deschis scorul rapid, in minutul 7’04’’ prin Wilgosh.

Aspectul jocului s-a mentinut pana la prima pauza, respectiv dominarea echipei brasovene care a avut si alte ocazii de a-si majora avantajul.

In partea a doua, s-a inscris la fel de repede, in min. 6’31’’, reusita apartinand oaspetilor. Jucatorii Vienei au reusit sa mai inscrie si a doua oara in aceasta repriza secunda, cu 33 de secunde inainte de a doua pauza: 1-2.

In repriza a treia dominarea echipei noastre a fost autoritara, suturile au curs necontenit, s-a jucat mare parte din timp in treimea oaspetilor, si s-a inscris golul doi al “lupilor”, reusita apartinand lui Maxims Sirokovs in min. 49’08’’.

Scor final al timpului regulamentar de joc 2-2. A urmat repriza de prelungiri de 5 minute, in care nu s-a inscris, dupa care, penalty-urile decisive.

“Lupii” au reusit sa inscrie in lunga serie de lovituri de doua ori, prin Gliga si Walls, in timp ce Vienna Capitals a reusit o singura reusita, astfel incat Corona s-a impus cu 3-2.

Ultimul meci din acest an al “lupilor” se va disputa sambata, 30 decembrie, de la ora 18.30, in compania echipei SC Miercurea Ciuc.