Corona Brasov Wolves – Vienna Capitals II 7-1 (4-1, 3-0, 0-0)

Primul meci din faza calificarilor pentru playoff-ul Erste Liga, a rezervat „lupilor” echipa clasata pe ultimul loc, Vienna Capitals. Echipa Brasovului si-a luat insa in serios evolutia si a jucat la turatie maxima, lucru aplaudat de fanii din tribune.

Corona a deschis rapid scorul, majorandu-l in ritm accelerat, astfel incat, dupa numai 15 minute conducea cu 4-0 prin reusitele lui Knyazev (min. 3’21’’), Tranca (min. 5’49’’ si 9’17’’) si Yemelianenko (min. 14’57’’). Golul oaspetilor, din finalul primei reprze, nu a schimbat impresia unei prime parti dominate total de „lupi”.

La fel s-a intamplat si in partea a doua a jocului, in care Corona a dominat cu autoritate si a inscris de trei ori prin Knyazev (min. 20’37’’), Walls (min. 38’58’’) si Saluga (min. 39’51’’). In repriza a treia nu s-au inscris goluri dar s-au impartit cu darnicie pumni, oaspetii provocandu-si adversarii in dese randuri si sarind la bataie cu insistenta. In aceasta parte, arbitrii au avut mult de lucru, dictand un numar record de minute de penalizare.

Scor final 7-1 si „lupii” acumuleaza 4 puncte dupa primul joc, tinand cont ca echipa noastra a primit un punct conform clasamentului de la finalul sezonului regulat.

Urmatoarele meciuri ale Coronei vor fi in deplasare, urmand ca pe gheata Patinoarului Olimpic sa revina in data de 4 februarie, ora 18.30, pentru meciul cu Fehervari Titanok.