Corona, trei înfrângeri din trei!

După un început bun de ediție în Liga Mol, viața Coronei Brașov a început să se complice…Echipa brașoveană nu a reușit nici măcar un punct, în cele trei partide disputate în Ungaria, înregistrând un record negativ : 4 goluri, în trei meciuri!

Rezultatele echipei Corona au fost supărătoare, chiar dacă elevii lui Linqvist s-au confruntat cu echipe de calibru, care joacă motivant acasă : Dab Docler sau Miskolci. Cât despre înfrângerea cu Ferencvaros, aceasta trebuie trecută la rezultate dezamăgitoare, cu atât mai mult, cu cât echipa maghiară a învins cu 4-1!

În urma acestei comportări necorespunzătoare, apele în jurul echipei s-au tulburat iar oficialii echipei își vor prezenta concluziile și vor face proiecții legate de strategia viitoare, cu prilejul unei conferințe de presă, care se va desfășura joi.

Următoarul meci al Coronei în Liga Mol este programat duminică, 13 octombrie, pe gheața patinoarului Olimpic Brașov, în compania echipei UTE.

În clasamentul la zi al Ligii Mol, Corona ocupă locul 3, cu 21 de puncte, după 13 meciuri dar plutonul s-a strâns, din moment de echipele de pe locurile 4-5 (Miskolci, respectiv, HSC Miercurea Ciuc), au ajuns la 20 de puncte!

Antrenorul Greg Linqvist a sintetizat comportarea echipei în ultimele trei meciuri, din Ungaria: ,,Când înscri 4 goluri în 3 meciuri, este foarte greu să aduci puncte acasă. Nu este vorba de ghinion, ci este vorba de calitate. Avem mari probleme, când este vorba să marcăm. Înainte de începerea sezonului, am fost convins că nu vom avea probleme pe plan ofensiv iar acum observ că situația este diferită. În primul rând, trebuie să învățăm să jucăm mai agresiv dar sezonul este lung și sunt convins că atacanții îsi vor face datoria și vor marca mai multe goluri. Trebuie doar să căpătăm încredere în noi și, totodată, vor veni și rezultatele mai bune”.