Corona „Wolves” Brașov – ACSH Gheorgheni: 4-3 OT (1-2, 2-1, 0-0, 1-0).

Din postura de câștigători deja ai sezonului regulat al Ligii Erste și fără Carlo Finucci (odihnit) și Tomas Klempa (în recuperare după o accidentare), lupii au început mai relaxați acest meci și – chiar dacă au deschis rapid scorul – s-au văzut conduși după prima repriză.

În minutul 02’02”, Daniel Trancă a deschis scorul pentru „lupi”, înscriind cu un șut plasat, după o pasă primită de la Cody Carlson. La gol a mai contribuit Radim Valchar.

Oaspeții au reușit să egalaze în minutul 06’17”, prin atacantul sloven Erik Pance.

În ciuda mai multor ocazii clare ale „lupilor”, oaspeții au terminat prima repriză în avantaj, după ce, în minutul 14’35”, fundașul Nádor Fejés a reușit să înscrie.

În debutul celei de-a doua reprize, în minutul 22’13”, oaspeții marchează din nou, prin același atacant sloven: Erik Pance.

Însă, în minutul 24’12”, în timp ce „lupii” jucau în inferioritate numerică, fundașul canadian al echipei noastre Josh McFadden îl lansează pe Radim Valchar cu o pasă genială și acesta înscrie pentru 2-3.

În minutul 34’29”, același excelent fundaș Josh McFadden trimite o pasă către Roberto Gliga, care deviază inteligent pucul în poartă pentru 3-3.

În cea de-a treia repriză, cu toate că „lupii” au controlat jocul, nu s-au mai marcat goluri, astfel că s-a intrat în repriza suplimentară de OT.

În repriza suplimentară, Daniel Trancă a reușit să înscrie, în minutul 63’37” (asistat de către Josh McFadden și Radim Valchar) și să aducă victoria echipei noastre.

Vineri, „lupii” se vor deplasa la Gheorgheni pentru ultimul meci al sezonului regulat al Ligii Erste.