Corona Wolves Brasov – Ferencvaros 4-7

Corona Wolves continua sirul rezultatelor negative, dupa ce a pierdut pe gheata proprie si cu Ferencvaros: 4-7. A fost un meci dominat in primele 2 reprize de echipa maghiara, care a facut ce a vrut cu apararea lupilor. Defensiva Coronei a fost de nerecunoscut, datorita numeroaselor greseli individuale, astfel incat, dupa 2 reprize, scorul era unul mai putin asteptat: 1-4, golul echipei noastre fiind inscris de Wehrs (min. 32’07’’). Gluma s-a ingrosat in debutul reprizei a treia, cand, in doar 4 minute, echipa maghiara a inscris de 2 ori, conducand cu 6-1. A fost momentul in care, nu numai ca s-a schimbat portarul Coronei, intrand Fulop, dar a intervenit si o modificare in stilul de abordare al meciului din partea Coronei. Ca urmare, lupii au marcat de 3 ori prin Pisarenko, Bonar si Saluga, aprinzand firave sperante in tribune. La scorul de 4-6, antrenorul Coronei, Greg Lindqvist, a scos portarul, fara succes insa, nereusind sa inscriem. Mai mult, in ultima secunda, Ferencvaros a inscris in poarta goala. Scor final 4-7.

„Am jucat un meci bun, am marcat foarte repede, ceea ce a fost un plus pentru echipa mea. Am jucat bine, insa, ultimele 5 minute ale reprizei a treia am jucat un meci confuz. Brasovul a reusit sa puna presiune pe noi si mi-a fost teama ca nu vom mai reusi sa castigam. Ce ma bucura cel mai tare sunt schimbarile pe care le-am facut in aceste cateva saptamani, si anume aducerea celr 9 jucatori noi, lucru care a avut o influenta buna asupra echipei mele, ceea ce se vede si pe gheata.” – Dobos Tamas – antrenor Ferencvaros

„Nu am nicio scuza. Trebuie sa incep prin a-mi cere scuze fanilor, este inacceptabil sa nu poti castiga pe patinoarul de acasa, iar ei ne sustin meci de meci, indiferent de rezultat, pana in ultimul minut de joc. Revenind, este clar ca nu poti juca hochei asa, este un dezastru modul nostru de joc, de cateva meciuri bune, avem enorm de multe greseli personale, dam dovada de lipsa de concentrare si nedeterminare. Nu jucam asa cum ar trebui, sunt profund dezamagit de echipa mea. Este clar ca urmeaza sa luam masuri, vom vedea dupa meciul de maine, cu Dab Docler.” – Greg Lindqvist antrenor Corona Brasov.