Corona Wolves Brasov – Nove Zamky 9-5

Un meci de 14 goluri, ce spectacol!

Spectatorii prezenti in tribuna Patinoarului Olimpic din Brasov au asistat, duminica seara, la un meci spectacol, in care s-au inscris nu mai putin de 14 goluri:

Corona Wolves Brasov – Nove Zamky 9-5 (1-1, 4-2, 4-2).

A fost o partida de zile mari, incheiata cu un scor mai putin obisnuit la hochei, atunci cand se infrunta 2 echipe de valori apropiate. Si totusi, Corona Wolves, a aratat ca are pofta de goluri si ca a fost superioara echipei slovace, de care fusese invinsa, in urma cu o saptamana, in deplasare. Prima repriza a fost, in general, echilibrata si s-a incheiat la egalitate, 1-1, golul echipei brasovene fiind inscris de Bonar. Au urmat 2 reprize in care, Corona Wolves, s-a dezlantuit si a inscris 8 goluri, dintre care, nu mai putin de 3, in inferioritate numerica. Cel mai eficient jucator al Coronei a fost Bonar, cu 4 goluri marcate, ultimele 3 in min 38’11’’, 56’43’’ si 58’06’’, cand echipa oaspete “sacrificase” portarul, iar Corona Wolves evolua cu un jucator mai putin pe gheata. Au urmat, in clasamentul eficacitatii, Martin Saluga si Peter Robert, fiecare cu cate 2 glori marcate. Cavalcada reusitelor echipei brasovene, a fost intregita de golul fundasului Hietamaki. Astfel, Corona Wolves a reusit sa treaca de un adversar traditional, dupa un meci care i-a incantat pe spectatori, acestia aplaudand la scena deschisa, victoria favoritilor.


Intr-un alt meci disputat duminica seara in Liga Mol, Dab Docler a invins cu 6-0 UTE.

In clasamentul la zi, al Ligii Mol, Corona Wolves Brasov a urcat pe locul 2 cu 14 puncte, fiind precedata de Dab Docler, care are 19 puncte dar si un meci mai mult decat echipa noastra.

“Am avut 2 meciuri foarte grele in ultimele 2 zile. Am pregatit foarte bine acest meci dar, din pacate, nu am reusit sa profitam de superioritatile numerice, din contra, am primit chiar 3 goluri.” – Lubina Ladislau – antrenor Nove Zamky

“Am inscris 9 goluri si sunt bucuros pentru ca publicul a putut sa vada atatea reusite. Linia intai a produs 6 goluri din 9 dar, totusi, nu sunt multumit de aparare pentru ca 3 din golurile primate, au fost ca urmare a unor erori defensive. Sunt foarte multumit, printre altele, de evolutia lui Peter Robert, a iesit in fata, alaturi de Saluga, Gliga si Antal Zsombor. Vizam inca 3 puncte in derby-ul cu Miercurea Ciuc de maine, trebuie sa ne odihnim bine caci avem mai putin de 24 de ore la dispozitie. ” – Greg Lindqvist – antrenor Corona Brasov

Urmatorul meci al Coronei Wolves Brasov, va fi luni, 23 septembrie, de la ora 19.30, in compania eternei rivale HSC Miercurea Ciuc.