Corona „Wolves” Brașov – Opten Vasas: 5-4 (2-2, 2-1, 1-1)

În această seară echipa noastră a reușit să câștige și al doilea meci al seriei împotriva echipei maghiare Opten Vasas contând pentru sferturile de finală ale Ligii Erste.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 05’12”, prin Barna Czakó.

În minutul 12’35”, Carlo Finucci a reușit să egaleze pentru „lupi” (fiind asistat de către Josh McFadden și Cody Fowlie).

În minutul 13’50”, fundașul „lupilor”, Huba Bors, a reușit să marcheze pentru 2-1, cu un șut plasat (fiind asistat de către Pavlo Borysenko și Radim Valchar).

Până la pauză, oaspeții au reușit să egaleze, prin același Barna Czakó, printr-un contraatac.

În repriza a doua, în minutul 25’01”, fundașul nostru Cody Carlson a reușit să marcheze pentru 3-2, fiind asistat de către Carlo Finucci și Roberto Gliga.

Însă în minutul 31’52”, oaspeții au reușit din nou să egaleze, prin Bence Paterka.

„Lupii” au reacționat repede și în minutul 32’48” au reușit să treacă din nou la conducere prin Balázs Gajdo (care a fost asistat de către Josh McFadden și Zoltán Molnár).

După două reprize lupii conduceau cu scorul de 4-3.

În repriza a treia, în minutul 54’22”, fundașul echipei noastre, canadianul Ben Wilson, a reușit să ducă scorul la 5-3, cu un șut de excepție (fiind asistat de către Carlo Finucci).

Până la finalul meciului oaspeții au mai marcat o dată, în minutul 56’00” prin Martin Turbucz.

Lupii au reușit să-și apere avantajul și acum conduc seria cu scorul general de 2-0.

Seria va continua la Budapesta, sâmbătă și duminică, iar în eventualitatea a încă două victorii, lupii se vor califica în semifinalele Ligii Erste.