Corona Wolves Brasov – patru puncte in Ungaria

Un nou miniturneu in Ungaria s-a incheiat acceptabil, pentru Corona Brasov: 4 puncte, dupa un meci pierdut, in prelungiri, cu Miskolc, 3-4 si o victorie cu UTE, 5-3. Special a fost meciul cu Miskolc, in care Corona a condus cu 3-0 pe una din contracandidatele la play-off, insa a fost egalata, pentru ca sa piarda ulterior, dupa prelungiri 3-4 (0-2, 3-1, 0-0, 1-0). Golurile echipei brasovene la Miskolc au fost inscrise de Bonar, Hietamaki si Antal. Hocheistii braso veni s-au revansat oarecum, in meciul cu UTE, pe care l-au castigat, cu 5-3 (1-2, 3-0, 1-1), nu fara emotii, insa. Aceasta, deoarece UTE conducea dupa prima repriza, cu 2 -1! Corona a intors rezultatul, dupa o evolutie de exceptie in repriza a doua. Golurile in aceasta partida au fost inscrise pentru Corona,  de Zsok 2, Antal 1, Whers 1, Bonar 1. In Liga Mol continua surprizele, din moment ce revelatia Ferencvaros s-a impus acasa, cu 6-1, in partida cu Miskolc!
Echipa brasoveana ocupa locul patru in clasamentul la zi al Ligii Mol, cu 28 de puncte si va juca urmatoarele trei meciuri acasa , astfel   cu HSC Miercurea Ciuc, vineri, 25 octombrie, ora 17,30, cu Miskolci, duminica,27 octombrie, ora 19,00 si cu Nove Zamki, luni, 28 octombrie, ora 19,00.

Dupa cele doua meciuri, disputate in Ungaria, antrenorul Coronei, Greg Lindqvist, a declarat ,,Ne am dus in Ungaria pentru cel putin 4 puncte si asta am obtinut insa, a conduce in Miskolc cu 3-0 si sa pierzi meciul, asta nu aduce decat suferinta in orice inima de iubitor de hochei.
Totusi, acel meci a reprezentat pentru mine, ca si antrenor, un pas inainte, intrucat a demonstrat ca jucatorii au trecut peste complexul de a nu putea marca in deplasare, contra unri echipe, cel putin la fel de bune.
In meciul cu Ujpest, powerplay-ul nost ru a functionat, am reusit sa trecem si peste acest complex si asta ne-a adus cele 3 puncte. Cu toate acestea, din nou, Ujpest ne-a creat probleme.
Acum urmeaza 3 meciuri acasa, pentru care vom incepe sa ne pregatim imediat cum ajungem. Trebuie sa le castigam pe toate, trebuie sa ne pregatim jocul si strategia temeinic si sa demonstram ca nu ne e teama sa jucam dur, si la propiu dar si la figurat.”