Corona Wolves Braşov s-a calificat în play-off-ul Ligii Mol!

Performanţă remarcabilă a hocheiştilor de la Corona Wolves Braşov: după două victorii obţinute în Ungaria, ambele cu acelaşi scor, 3-2, echipa braşoveană şi-a asigurat un loc în semifinalele Ligii Mol!

În primul meci, echipa finlandezului Kari Rauhanen a trecut de Dab Docler, cu 3-2, prin golurile înscrise de Molnar, Gliga şi Wehrs, pentru ca în al doilea meci, să învingă o formaţie aflată şi ea în luptă pentru calificare,

Miskolci, tot cu 3-2, prin reuşitele lui Zsok şi Hietamaki (2). În acest fel, ,,lupii” au acumulat 82 de puncte în clasament, cu doar trei meciuri, înainte de încheierea sezonului regulat al Ligii Mol. Corona ocupă, temporar locul trei şi mai are un meci, duminică, în deplasare, cu Nove Zamky. De remarcat că tot vineri seara, HSC Miercurea Ciuc a suferit o înfrângere la Ferencvaros (1-2), care a scos-o complet din cursa pentru calificarea în play-off.

,,A fost un meci foarte bun, făcut de jucătorii noştri. În ciuda unui arbitraj ostil, am reuşit să ne impunem şi ne-am îndeplinit acest obiectiv, respectiv, calificarea în play-off. Urmează să abordăm acum campionatulintern şi să-l câştigăm”, a declarat preşedintele ASC Corona Braşov, Emilian Cernica, după succesul cu Miskolci.

Conform regulamentului competiţiei, prima clasată în sezonul regulat, respectiv Dab Docler, îşi alege adversara din semifinale, urmând ca a doua semifinală să angreneze celelalte două echipe.