Corona „Wolves” Brașov se califică în semifinalele Ligii Erste

În această seară a avut loc, pe Patinoarul Olimpic Brașov, meciul 7 al sfertului de finală dintre Corona „Wolves” Brașov și echipa maghiară Opten Vasas.

Băieții nostri s-au mobilizat exemplar și au reușit să câștige meciul și astfel să se califice în semifinalele Ligii Erste.

Corona „Wolves” Brașov – Opten Vasas: 4-2 (0-0, 2-1, 2-1).

Prima repriză a fost echilibrată însă nici una dintre cele două echipe nu a reușit să marcheze.

În ce-a de-a doua repriză „lupii” s-au dezlănțuit.

În minutul 29’21”, Cody Fowlie a reușit să deschidă scorul, fructificând un atac purtat în superioritate numerică (fiind asistat de către Josh McFadden și Carlo Finucci).

În minutul 32’26”, Carlo Finucci reușește să majoreze scorul, după un atac fulgerător la care au mai participat Cody Fowlie și Pavlo Borysenko.

Spre finalul reprizei oaspeții au redus din diferență, prin atacantul Mark Nagy, care a profitat de o superioritate numerică.

După două reprize: Corona „Wolves” Brașov – Opten Vasas: 2-1.

În repriza a treia „lupii” au intrat pe gheață cu gândul de a obține victoria și a tranșa calificarea în semifinale. Și au reușit să conserve rezultatul până în minutul 56’03” când oaspeții au egalat, beneficiind de o superioritate numerică (a marcat atacantul Kristóf Schmal).

Însă lupii nu au cedat și, în minutul 58’30”, căpitanul Roberto Gliga a reușit să marcheze un gol exceptional, fiind asistat de către Tomas Klempa.

Până la finalul meciului „lupii” au mai marcat o dată, în minutul 59’02”, prin Radim Valchar (cu poarta goală).

Pentru „lupi” urmează semifinala împotriva echipei maghiare DEAC.

Primele două meciuri se vor disputa marți -16 martie și miercuri – 17 martie, pe Patinoarul Olimpic Brașov.