Corona „Wolves” Brașov – UTE 2-3 (SO)

În această seară „lupii” au disputat al 10-lea meci din sezonul regulat al Ligii Erste și veneau după 8 victorii și o singură înfrângere (și aceea în prelungiri).

La Brașov a venit echipa maghiară UTE, o echipă experimentată și cu un joc fizic foarte bun.

Chiar dacă „lupii” au deschis scorul, în cele din urmă aceștia au cedat la „shoot-out”, cu scorul de 2-3, reușind să câștige un punct în clasament.

În minutul 05’32” „lupii” au deschis scorul prin Daniel Trancă, care a primit o pasă foarte bună de la Carlo Finucci.

Oaspeții au egalat rapid, în minutul 08’17” prin Ladislav Sikorcin.

1-1 după prima repriză.

În repriza a doua oaspeții au preluat conducerea, în minutul 32’36”, prin Chris Bodo.

1-2 după repriza a doua.

În repriza a treia „lupii” au intrat pe gheață foarte motivați, reușind un joc foarte bun și au reușit să egaleze în minutul 58’28” prin Carlo Finucci, asistat de către Daniel Trancă.

2-2 după trei reprize.

Cum după primele 60 de minute scorul a rămas egal s-a intrat în „timpul suplimentar”, jucându-se 3 vs. 3 timp de 5 minute.

Nici una dintre cele două echipe nu a reușit să marcheze „golul de aur” în cele 5 minute de „timp suplimentar” și astfel s-a trecut la „șuturi de departajare”.

În cele din urmă s-au impus oaspeții, marcând golul decisiv prin Andras Benk și astfel au câștigat două puncte, „lupilor” revenindu-le un singur punct.

După 10 meciuri din sezonul regulat al Ligii Erste echipa noastră a reușit să adune în clasament un număr de 24 de puncte, aflându-se pe locul 3, la un punct față de echipa de pe locul 2 și la 5 puncte față de echipa de pe primul loc )însă cu trei meciuri mai puține).