Corona Wolves câştigă trei puncte mari la Miercurea Ciuc

Lupii au recâştigat pofta de victorii, contra echipei din Miercurea Ciuc. Corona Wolves a reînnodat şirul victoriilor împotriva rivalei, obţinând al patrulea succes cu HSC Miercurea Ciuc, din cele sase meciuri disputate, între cele două echipe, în această ediţie a Ligii Mol. Se pare că venirea noului antrenor a produs un şoc benefic la echipă, astfel încât Corona Wolves s-a impus la Ciuc, cu 3-2 (0-1, 2-1, 1-0), după ultimele două reprize excelent jucate tactic de echipa braşoveană.

În urma acestei victorii, Corona Wolves are 52 de puncte (din 32 de meciuri) şi ocupă locul 4 în clasamentul la zi al Ligii Mol. Lupta pentru supremaţie este foarte strânsă, din moment ce între primul loc, ocupat de Nove Zamky şi locul cinci este o diferenţă de doar patru puncte!
Următorul meci al ,,lupilor” în Liga Mol va fi pe gheaţa proprie, cu Nove Zamky, în 29 decembrie.

„Am fost impresionat sa observ, cat de mult si-au dorit victoria, jucatorii nostri. Fie pentru ei, antrenor, fani sau pur si simplu pentru Brasov. Cred ca increderea in sine a lipsit putin dar baietii au simtit ca pot castiga si in conditiile astea si ca sunt capabili sa joace un hochei de calitate. Ciucul este o echipa puternica, echilibrata, oricare echipa putea castiga. Toate patru liniile au jucat bine iar Polc a fost exceptional. Am avut cateva greseli individuale, de care au profitat adversarii si au inscris dar echipa a revenit foarte bine de fiecate data, si in final am obtinut o victorie meritata si foarte importanta. Vreau sa multumesc fanilor prezenti in patinoar, am fost placut surprins de prezenta lor acolo, intr-un numar considerabil.” – Kari Rauhanen antrenor Corona Brasov Wolves