Corona Wolves – Dab Docler 4-5

Meciul Corona Wolves – Dab Docler s-a dorit a fi o revansa a echipei brasovene, dupa 5 esecuri consecutive. Si, asa cum au inceput meciul, lupii au dat impresia ca-i pot bucura pe suporteri. Au realizat o prima repriza de exceptie, in care au excelat pasele precise, patinajul in viteza si realizarile de marca, respectiv 2 goluri inscrise in primele 14 minute de joc, de catre Zsolt Molnar si Kevin Wehrs.

Repriza a continuat la fel de spectaculos, cu lupii in prim plan, pana la sfarsitul ei inscriindu-se inca 2 goluri, cate unul de fiecare parte. Al treilea gol al Coronei, a fost marcat de Saluga. Odata cu pauza, nimic nu prevestea ceea ce avea sa urmeze. In repriza a doua, Dab Docler a dominat clar si a profitat de unele eliminari ale brasovenilor, care nu s-au concentrate si au comis, gratuit, iregularitati.

Drept urmare, oaspetii au inscris de nu mai putin de 3 ori, fara sa primeasca gol, astfel incat, tabela de marcaj a aratat la un momentdat, un scor neverosimil, 3-4. In ultimele 4 minute, fiecare echipa a mai inscris cate o data, golul Coronei fiind marcat cu 5 secunde inainte de final, prin Virag Csanad, atunci cand gazdele atacau cu 6 jucatori pe gheata. Din pacate, ultimele 5 secunde nu au fost suficiente pentru o posibila egalare miraculoasa. Scor final: 4-5 si Corona ramane cu 42 de puncte.

De remarcat, desfasurarea celei de-a doua editii a actiunii caritabile “De sarbatori, daruieste un zambet!”, in care, la primul gol inscris de Corona Brasov, prin Molnar Zsolt, spectatorii au aruncat sute de jucarii de plus pe gheata. Acestea vor aduce un zambet pe chipurile copiilor internati la Spitalul de pediatrie Brasov si in centrele de plasament. Au fost coelctati 42 de saci plini cu jucarii de plus, care vor fi distribuite inainte de Craciun.

“Un meci cu doua echipe in cautarea victoriei, o lupta pentru 3 puncte desfasurata pe gheata, asta am vazut in aceasta seara. Dorinta, multa munca si noroc, acestea au stat la baza victoriei noastre. Ultima oara cand am jucat in Brasov, am pierdut, acum am castigat, trebuie sa intelegm ca asta e hocheiul, o data castigi, alta data pierzi. Sunt mandru de echipa mea, au reusit sa intoarcem rezultatul si pentru asta trebuie sa ii felicit.” – Lundh Stephan antrenor Corona Wolves

“Prima repriza a fost foarte buna pentru noi, in a doua repriza Dab Docler a fost mult mai acerba pe gheata iar in repriza repriza a fost 50-50. Meciul din aceasta seara a fost net superior celui jucat ieri, impotriva celor de la Ferencvaros dar, nu a fost suficient de bun incat sa ne aduca victoria. Ne-am luptat dar fara pic de noroc. Este foarte frustrant pentru noi acum, sa nu aveti niciun dubiu, insa, trebuie sa continuam sa luptam. Nu stiu exact ce se va intampla acum, totul depinde de managementul nostru si sunt convins ca vor lua deciziile optime pentru binele echipei si a clubului.” – Greg Lindqvist antrenor Corona Wolves