Corona Wolves, debut senzational în semifinalele Ligii Mol!

,,Lupii” continuă cu succes parcursul în actuala ediţie a Ligii Mol. Echipa lui  Kari Rauhanen a jucat primul meci din semifinalele competiţiei în deplasare, cu Dab Docler, obţinînd o victorie extrem de importantă, în economia confruntării cu echipa maghiară. Corona Wolves s-a impus, cu 2-1 (0-0, 1-1, 1-0), după un joc foarte bun, din toate punctele de vedere. Chiar dacă au fost clar dezavantajaţi de arbitraj, jucătorii echipei braşovene au găsit resurse să treacă peste tot şi să câştige, astfel încât Corona Wolves conduce cu 1-0 la general, în faţa câştigătoarei Ligii Mol din ediţia precedentă!

Golurile Coronei Wolves au fost marcate de Virag Csanad şi Peter Robert.
Următoarea partidă dintre cele două echipe se va desfăşura joi, 27 februarie, tot în Ungaria. Confruntarea se dispută după sistemul ,,cel mai bun din cinci meciuri”.

Dupa meci, Kari Rauhanen a declarat, scurt si la obiect: „Primul obiectiv, din 3, indeplinit. Prima victorie s-a datorat unui efort colectiv. Imi felicit intreaga echipa, au meritat aceasta victorie, pe deplin.”

Kjell Greg Lindqvist, antrenorul secund al „lupilor” a atribuit 50% din aceasta victorie, lui Patrik Polc: „Hocheiul care se joaca in play-off, este foarte diferit de cel din sezonul regulat. Meciul din aceasta seara a fost extrem de strans, echipa a muncit enorm pentru aceasta victorie iar Polc isi merita pe deplin numele de „The Wall”, a facut un meci extraordinar.”

În cealaltă semifinală,Nove Zamky – Miskolci 4-2.