Corona Wolves doreste sa continue sirul victoriilor!

Dupa doua succese legate, in Liga Mol, Corona „Wolves” Brasov, priveste cu incredere urmatoarele partide, pe care le sustine pe gheata proprie, in acest weekend. Este vorba despre meciurile cu Ferencvaros (vineri, 27 septembrie, ora 19.00) si Miskolc (duminica, 29 septembrie, ora 19.00). Legat de aceste partide, s-au pronuntat, in cadrul unei conferinte de presa, doi dintre protagonistii disputelor.

„Fiecare meci din actuala editie, va fi un meci dificil, am mai spus-o pana acum. Va fi o lupta de 60 de minute pentru fiecare partida, pentru a castiga. Avem un public deosebit de energic, care ne incurajeaza si ne propulseaza spre victorie. Speram sa fie asa si in acest weekend chiar daca, nu mai e atat de usor sa castigi fara a depune vreun efort. Trebuie sa castigam cat mai multe meciuri acasa si de aceea ne propunem, si in acest weekend, 6 puncte. Echipa este ok, sunt ceva probleme cu Imecs, care este  in continuare accidentat. De asemenea, avem 3 jucatori in echipa Farm, care sunt plecati la turneul din Gheorghieni. Este vorba despre trei dintre tinerii echipei noastre: Bocu, Oprea si Hunor.” – Greg Lindqvist – antrenor Corona Brasov.

„Va fi greu astazi. Este un meci important, impotriva celor de la Fradi, in care va trebui sa demonstram, inca o data, ca suntem echipa cea mai buna. Trebuie sa ne facem treaba exemplar. Acelasi lucru este valabil si in cazul meciului cu Miskolc. De asemenea, nu este distractiv sa joci impotriva unor echipe care nu prezinta, cel putin, aceeasi valoare ca si tine, asa ca, eu personal, ma bucur ca avem meciuri palpitante. Ar fi dezamagitor pentru noi sa nu castigam si aceste sase puncte puse in joc in weekend. ” – Kevin Wehrs