Corona Wolves, doua victorii cu Progym Gheorghieni!

Corona Wolves Braşov a obţinut două victorii, cu Progym Gheorghieni, în primele două meciuri, contând pentru semifinalele Campionatului  Naţional de hochei. Ambele partide s-au jucat la Gheorghieni  şi au revenit, la limită, echipei braşovene, cu 4-3, respectiv, 3-2. În primul meci, pentru Corona Wolves au marcat Balint Zsolt, Hietamaki  Juhamati, Antal Zsombor şi Imesc Attila, în timp ce golurile din partida a doua au fost înscrise de Peter Robert şi Fodor (2).

In urma celor doua victorii, antrenorul principal Kari Rauhanen a declarat urmatoarele: „Am fost doua meciuri pe care le-am castigat la limita si, din pacate, nu am justificare pentru modul in care echipa  mea a jucat. Cred ca presiunea castigarii Ligii Mol, si-a spus cuvantul, baietii fiind usor deprimati de obtinerea locului 2. Totusi, ce pot  afirma, este faptul ca, nu am jucat in acelasi stil cu care eram toti  obisnuiti. Am adoptat un stil mai relaxat care ne-a adus doua victorii  dar mai putin spectaculoase. Speram ca maine sa incheiem semifinalele  Campionatului National si sa ne putem pregati pentru meciurile cu  Miercurea Ciuc.”

În acest fel, Corona Wolves conduce cu 2-0 la  general, a treia partidă urmând să se dispute joi, 27 martie, de la ora  19.00, pe gheaţa Patinoarului Olimpic Braşov.

În cealaltă semifinală, HSC Miercurea Ciuc conduce Steaua, tot cu 2-0.
Semifinalele campionatului naţional se desfăşoară după sistemul ,,cel mai bun din cinci partide”.