Corona Wolves – Fehervar 2-1 (0-0, 0-0, 1-1, 1-0)

Spectacol in primul meci al Ligii Mol la Brasov: Corona Wolves – Fehervar 2-1 (0-0, 0-0, 1-1, 1-0)

 

Pe gheata patinoarului Olimpic Brasov, Corona Wolves si Fehervar au jucat un meci spectacol aplaudat de o mie de spectatori. In primele 2 reprize nu s-a inscris, dar asta nu inseamna ca meciul nu a abundat in faze derulate intr-un ritm foarte ridicat. Cele 2 echipe au avut ocazii mari de gol, insa portarii au intervenit la timp. Scorul a fost deschis de echipa Fehervar, in prima jumatate a reprizei a treia, cand a marcat Vizi Daniel. Apoi, cu un minut si jumatate inainte de epuizarea timpului reprizei a treia, Ian Mcdonald a adus egalarea pentru „lupi”. Primele 3 reprize s-au incheiat la egalitate, asa incat a fost nevoie de overtime, o repriza de 5 minute jucata 3 contra 3. Echipa Brasovului a reusit sa inscrie, in superioritate numerica, prin acelasi tehnic Ian Mcdonald, cu 3 secunde inainte de finalul timpului de joc. Scor final: 2-1 pentru „lupi”, care se aleg cu 2 puncte la primul meci in fata entuziastilor fani.

„Nu pot spune prea multe despre acest meci, doar pot mentiona faptul ca am avut un portar de exceptie, a carui prestatie ne-a si tinut in acest meci. Cum am mai spus pana acum, echipa noastra este tanara, cu putina experienta, insa suntem doar la inceput de drum. La final am castigat un punct important pentru noi, chiar daca acest meci a avut foarte multe penalizari pentru noi, in special spre finalul lui.” – Hegyi Ádám Zoltán, antrenor secund Fehervar

 

„A fost un meci bun pentru ambele echipe si foarte antrenant pentru fani. Am avut un show remarcabil pe gheata. Am jucat bine 5 contra 5, chiar dominand echipa adversa, uneori cu autoritate. Din pacate, am primit gol in momentul in care aveam superioritate, neputand materializa powerplay-ul avut. Ma bucur ca am reusit sa intoarcem meciul in favoarea noastra si sa castigam, in final, 2 puncte.” – Martin Lacroix, antrenor principal Corona Wolves.

 

Urmatorul meci al lupilor se va desfasura vineri, 23 septembrie, ora 18.30, in Patinoarul Olimpic Brasov, impotriva celor de la Ferencvaros.