Corona Wolves împinge mai departe finala Ligii Mol!

După ce formaţia slovacă Nove Zamky a câştigat săptămâna trecută, la Braşov, al patrulea meci al finalei Ligii Mol la hochei pe gheaţă, puţină lume s-ar fi gândit că echipa Corona Wolves Braşov ar putea reveni…Şi totuşi, ,,lupi” au strâns din dinţi şi au reuşit să ducă mai departe suspansul finalei, după o splendidă victorie, obţinută luni seara în Slovacia, în al cincelea meci al confruntării din ultimul act al Ligii Mol : 3-2 (1-2, 1-0, 1-0) !

Echipa braşoveană a jucat din nou foarte bine tactic şi a zădărnicit planurile celor de la Nove Zamky, care se pregăteau de fiestă. Golurile formaţiei pregătită de Kari Rauhanen şi Greg Lindqvist au fost marcate de Antal, care a marcat în primul minut de joc (!), Molnar şi Zsok. De remarcat că ,,lupii” au găsit resurse incredibile să revină de la 1-2 şi că, în final, după ce gazdele ,,sacrificaseră” portarul, Saluga putea să înscrie şi el, însă a ratat…A fost o victorie a dăruirii, a speranţei şi a puterii de luptă, care îi caracterizează în acest final de sezon pe jucătorii Coronei Wolves.

În acest fel, ,,lupii” au împins finala mai departe şi vor oferi publicului spectator din Braşov bucuria unui nou meci spectacol, pe gheaţa Patinoarului Olimpic Braşov, al şaselea al marii finale, programat joi, 20 martie la ora 19:30. Scorul finalei este acum 3-2 pentru echipa slovacă, dar Corona Wolves nu şi-a spus ultimul cuvânt…