Corona ,Wolves a jucat bine, dar a pierdut…

În primul meci al ,,triplei” din Slovacia şi Ungaria, contând pentru Liga Mol, echipa braşoveană Corona ,,Wolves” Braşov a jucat în Slovacia, împotriva unui adversar puternic Nove Zamky. Cele două echipe s-au duelat de multe ori până acum, chiar şi la turneul amical, găzduit la Braşov, vara trecută. Şi de această dată, a fost un meci interesant, aprig disputat, în care echipa gazdă a condus de două ori, cu 1-0 şi 2-1 dar de fiecare dată, Corona a replicat tăios, cu ambiţie şi a reuşit să egaleze. A treia oară însă, Nove a înscris decisiv, în debutul reprizei a treia, pentru că, în ciuda presiunii echipei braşovene, scorul nu s-a mai modificat. Rezultat final : Nove Zamky – Corona ,,Wolves”Braşov 3-2 (1-1, 1-1, 1-0). Cele două goluri ale echipei braşovene au fost marcate de Bonar (min.15,58 şi 29,37), care a făcut un joc bun, ca, dealtfel, întreaga echipă.

A fost un meci bun, ambele echipe puteau castiga dar diferenta a fost facuta de un singur gol, pe care nu l-am inscris noi. am avut o viteza buna de joc si un ritm alert, per total, pot spune ca am jucat bine. Doar detaliile au facut diferenta in aceasta partida...” – Kjell Greg Lindqvist

Duminică,15 septembrie,Corona va juca în Ungaria, cu Ujpest, iar luni, 16 septembrie, ca întâlni, tot în capitala Ungariei, Ferencvaros.

În alte două meciuri, disputate vineri seara în Liga Mol, Dab Docler – Ferencvaros 3-1(1-0, 1-0, 1-1) şi Miskolci – HSC Miercurea Ciuc 4-2 (2-0, 1-0, 1-2)