Corona Wolves – Miskolci 1-4

Meciul dintre Corona Wolves Braşov şi Miskolci a fost aşteptat cu mare   interes de fanii hocheiului braşovean, care aşteptau victoria şi, implicit, apropierea de play-off. Premise existau, pentru că la precedenta descindere la Braşov a echipei Miskolci, Corona nu i-a lăsat nicio şansă, învingând-o clar…De data aceasta însă, a fost alt meci. Miskolci a venit cu lecţia învăţată şi a jucat tactic exemplar, punându-i în dificultate pe hocheiştii Coronei.

Miskolci a accelerat încă din start şi a reuşit o primă repriză foarte bună, concretizată prin două goluri. De menţionat însă că la scorul de 0-0, Corona a avut o bară! Dacă pucul ar fi intrat atunci în plasă, altfel s-ar fi scris istoria acestui meci… Partea a doua a fost fără reuşite pe tabela de marcaj, însă, în ultima repriză, ambele echipe au înscris. Mai întâi, Corona a redus din handicap, prin Dornici (min. 44,33) şi a dat impresia că poate reveni. A fost însă un simplu foc de paie, pentru că Miskolci a replicat tăios şi a înscris în ultimele zece minute, două goluri, echivalente cu victoria, care îi aduce trei puncte uriaşe în clasament. Corona în schimb, stă acum la mâna altor echipe şi va trebui să strângă rândurile, pentru a mai putea spera într-o minune…

Declaraţii după meci

Bob Dever, antrenor Miskolci : ,,Am avut o primă repriză foarte bună. Le-am spus băieţilor că trebuie să forţeze şi în a doua repriză, pentru că echipa gazdă are jucători buni, care pot întoarce meciul. Am avut mai multe momente de inferioritate, când am fost înghesuiţi, dar am ieşit bine din ele. În al treilea sfert, adversarii au venit peste noi, au avut câteva şanse mari de a înscrie, dar noi am reuşit să marcăm un gol spectaculos spre final, care a rezolvat meciul. Nu aş spune că am avut noroc, pentru că am făcut un meci foarte bun. Încă nu suntem în play-off, mai avem de jucat, iar Braşovul nu şi-a spus ultimul cuvânt. Dorim să câştigăm toate trei meciurile pe care le avem, abordând fiecare partidă în parte. Mergem duminică la Ciuc , cugândul victoriei”.

Kari Rauhanen, antrenor Corona Wolves : ,,Nu câştigi foarte des un joc de hochei, dacă marchezi un singur gol. Am avut astăzi foarte multe şanse, mai ales în superioritate, dar nu am găsit drumul spre gol. Cred că prima repriză a fost a noastră şi o parte din a doua. Sunt mulţumit de jucătorii mei. Planula fost bine pus la punct pentru acest meci, am alcătuit două linii egale ca valoare, pentru ca să ducem meciul mai bine,dar nu am reuşit să înscriem. Ne luptăm în continuare…”