Corona Wolves, o victorie din trei…

Echipa Corona ,,Wolves” nu a reuşit decât o victorie, în cele trei meciuri disputate în Liga Mol, în Ungaria şi Slovacia. Elevii lui Greg Lindqvist au învins clar pe UTE, 5-0 (1-0, 1-0, 3-0).

La finalul meciului, antrenorul echipei braşovene a declarat : ,,Un început bun de meci, însă, aproape toată repriza, ne-am confruntat cu aceeaşi problemă, dificultatea de a marca. Nagy Csaba a fost cel care a punctat decisiv în acest meci, în ultimele secunde ale primei reprize, deschizând astfel scorul. A urmat o repriză secundă cu multe ocazii de gol, din păcate, doar Whers reuşind să fructifice şi să aducă tabela, la 2-0 în favoarea noastră. Ultima repriză a fost exact aşa cum am planificat-o şi, pentru asta, le mulţumesc băieţilor, pentru mobilizare, pentru că am dorit 3 goluri şi 3 am înscris. Un prim meci de 3 puncte, castigat”.

Din păcate, a urmat o înfrângere la limită, cu Dab Docler, după un meci în care Corona a revenit de la 0-2. Campioana în exerciţiu, s-au impus, cu 3-2 (0-0, 2-0, 1-2).
,,A fost un meci extrem de strâns şi de palpitant, pe durata tuturor celor 60 de minute, mai ales datorită faptului că nu am reuşit să marcam primii. Este extrem de greu să reuşeşti să egalezi abia în ultima repriză şi, mai ales, când joci în deplasare. Şi chiar şi aşa, este frustrant să pierzi, la doar un gol diferenţă, după o luptă acerbă, pe gheaţă. Am avut ghinion, penalizarea noastră aducându-le victoria adversarilor. Trebuie, totuşi, să recunosc şi să apreciez munca liniei a patra (Balint, Dumitru, Imecs), pentru determinarea cu care au jucat în acest meci. Dar, cum am mai spus-o până acum, avem mulţi jucători, care trebuie să demonstreze că merită să facă parte din această echipă”, a precizat Kjell Greg Lindqvist urmat un meci, în care toată lumea din anturajul echipei braşovene îşi pusese speranţe, cel cu Nove Zamki.

Speranţele au fost deşarte, pentru că echipa slovacă a câştigat la scor : 5-0 (0-0, 4-0, 1-0).

După acest ultim meci, Greg Lindqvist a declarat : „Prima repriză a fost chiar ok, pentru ambele echipe, un meci echilibrat, în care portarii şi-au demonstrat abilităţile, nimeni nereuşind să înscrie vreun gol. A doua repriză însă, Nove Zamky s-a mobilizat şi a profitat de greşeala noastră, reuşind să înscrie primul gol. După asta, energia lor a debordat şi au început să pună presiune pe noi, astfel încât, au reuşit să mai înscrie de două ori. În ultima repriză, pentru moralul nostru, meciul era ca şi pierdut şi ei câştigaseră deja cele trei puncte puse în joc. Din păcate, am avut din nou probleme cu powerplay-ul, nu am reuşit să marcăm, deşi am avut numeroase minute de joc în superioritate. Al doilea meci, în care linia a patra a fost senzatională şi a jucat cu devotament. Trebuie să îl felicit şi pe Polc, a avut un meci greu, reuşind să apere foarte multe lovituri”.

După acest miniturneu, Corona a coborât pe locul trei în clasamentul la zi al Ligii Mol, cu 42 de puncte (din 24 de partide). Lideră este acum Nove Zamki, care are 43 de puncte (din 21 de jocuri)

Photo by Mudra László – Dabdocler.hu