Corona Wolves a pierdut la Miercurea Ciuc

Pentru prima dată în acest sezon al Ligii Mol, Corona Wolves a înclinat steagul în faţa rivalei, HSC Miercurea Ciuc. În meciul disputat duminică seara la Ciuc, Corona a condus cu 2-0, dar, cu toate acestea, a încheiat meciul înfrântă. Nu este pentru prima dată, când hocheiştii pregătiţi de Greg Lindqvist păţesc aşa ceva, mai ales datorită propriilor slăbiciuni! Scorul final a fost strâns, iar acest lucru sporeşte regretele, pentru faptul că echipa braşoveană s-a întors acasă fără puncte. Probabil că repriza a doua, câştigată clar de gazde, a fost decisivă, în economia partidei. HSC Miercurea Ciuc a învins cu 5-4 (1-2, 2-0, 2-2), golurile Coronei fiind înscrise de Molnar Zsolt, Mastaleriu Zsolt, Hietamaki Juhamatti şi Roberto Gliga. De remarcat că două din goluri au fost marcate din şuturi de penalitate, câte unul de fiecare echipă.

În celelalte partide, disputate duminică seara în Liga Mol, s-au consemnat rezultatele : Ferencvaros – Nove Zamki 5-2 şi Miskolci – UTE 5-2.

În clasamentul la zi al Ligii Mol, Corona Wolves Braşov ocupă locul 3, cu 42 de puncte (din 25 de meciuri). Lideră este Nove Zamky, cu 46 de puncte (23 de meciuri).

Următorul meci al echipei braşovene va fi revanşa cu HSC Miercurea Ciuc, meciul fiind programat pe gheaţa Patinoarului Olimpic Braşov, vineri, 29 noiembrie.

Foto: Halmágyi Zsolt zsolt@sportfoto.ro