Corona Wolves, primele meciuri acasa, in Liga Mol‏

Dupa spectaculoasa victorie de la Miercurea Ciuc, Corona “Wolves” Brasov, se aliniaza in fata propriului public, cu prilejul primelor 2 meciuri care se disputa pe gheata patinoarului Olimpic de la poalele Tampei. Echipa pregatita de Greg Lindqvist, va intalni in prima partida Ujpest, duminica, 8 septembrie, de la ora 20.00, pentru ca luni, 9 septembrie, de la ora 19.30, sa dea replica castigatoarei editiei precedente a Ligii Mol, valoroasa Dab Docler. Staff-ul tehnic si managerial al Coronei a sustinut o conferinta de presa, inaintea acestor meciuri, la care a fost prezent si jucatorul Zsolt Molnar.

“Trebuie sa recunoastem ca suntem in fata a doua meciuri importante. Din punctul meu de vedere, prima partida cu Ujpest este mai abordabila pentru Corona Wolves, in timp ce, meciul cu Dab Docler, va fi mult mai greu, avand in vedere faptul ca echipa este foarte puternica. Noi ne vom juca, insa, sansa cu daruire, asa cum ne propunem sa jucam toate meciurile. Ne propunem 3 puncte cu Ujpest iar partida cu Dab se joaca si vom vedea ce va iesi.” – Emilian Cernica – Presedinte sectia de hochei Corona “Wolves”

“Nu am avut emotii la primul meci oficial in echipa Coronei, ma bucur ca am inscris impotriva fostei mele echipe. Abia astept meciurile din weekend, pe care vom incerca sa le castigam. Am vorbit cu baietii si suntem decisi sa facem tot posibilul ca sa invingem valoroasa Dab Docler. Pentru aceasta, trebuie sa ne mobilizam la maximum si sa jucam cu multa daruire.” – Zsolt Molnar

“Am obtinut 3 puncte importante la Miercurea Ciuc, reusind astfel, un start foarte bun in actuala editie a competitiei. Urmeaza 2 meciuri dificile, asa cum vor fi toate partidele in Liga Mol, din acest sezon. Suntem gata pentru a aborda cu succes ambele intalniri. Meciul cu Dab va fi dificil pentru ca, echipa maghiara, are 4 linii foarte bune, insa, si noi avem tot 4 linii, astfel incat putem contracara valoarea adversarei. Ne bazam pe o defensiva foarte buna, ceea ce este foarte important la hochei. Sa nu uitam ca, meciurile se vor juca la o distanta de aproximativ 24 de ore, insa, noi ne-am pregatit foarte bine fizic si suntem decisi sa facem fata cu succes partidelor.” – Greg Lindqvist – antrenor Corona “Wolves”

Zoltan Olti Pasca, a declarat ca: “Avem o echipa valoroasa, lucru dovedit in primul meci oficial din Ciuc dar nu trebuie sa uitam ca mai avem cel putin 47 de meciuri in Liga Mol. Trebuie sa ramanem cu picioarele pe gheata, sa nu ne pierdem concentrarea, indifferent de adversarul intalnit, pentru a nu pierde puncte, cel putin cu echipele mai slab cotate, puncte ce ne-au costat sezonul trecut. Ma bucur ca jucatorii nou transferati, Molnar Zsolt si Martin Saluga, au reusit sa puncteze chiar la primul lor meci oficial, le doresc mult succes si sa marcheze, cel putin o data, la fiecare meci.”