Corona Wolves, sapte puncte, în trei meciuri!

,,Lupii” au adunat șapte puncte, din cele trei meciuri disputate în Ungaria, în cadrul Ligii Mol. Corona Wolves a câștigat două partide și a pierdut un meci, după loviturile de departajare : 4-2 (2-0, 0-1, 2-1) cu Ferencvaros, prin golurile lui Virag Csanad (2), Antal și Saluga, 3-1 (2-0, 0-0, 1-1), cu Ujpesti, prin reușitele lui Zsok, Balint și Pysarenko și 1-2 (1-0, 0-1, 0-0, 0-0, 0-1), golul echipei brașovene fiind înscris de Virag Csanad.

Greg Lindqvist, antrenorul Coronei Brasov, a declarat, dupa meciul cu Miskolc, urmatoarele: „Sunt multumimt de jocul echipei mele, am reusit sa jucam atat defensiv, cat si ofensiv, cand a fost cazul. Din punct de vedere tactic, am jucat exact cum trebuia. In acest meci, am vazut ca putem juca unit, ca echipa. Ca am pieredut cele 3 puncte, reusind sa obtinem doar unul, este efectul faptului ca ne lipseste un marcator bun al suturilor de penalitate. Mai sunt aspecte la care trebuie sa lucram, insa, in aceasta seara, am reusit sa jucam ca o echipa.”

Alte rezultate, înregistrate luni seara, în Liga Mol : UTE – HSC Miercurea Ciuc 2-6 și Nove Zamky – Ferencvaros 4-3 in urma rezultatelor înregistrate, Corona Wolves Brașov are acum 49 de puncte și ocupă locul 5 în clasamentul Ligii Mol, însă plutonul s-a strâns, pentru că echipele de pe locurile 3-5 au fiecare câte 49 de puncte!

Următoarea partidă a echipei brașovene în Liga Mol va fi în 14 decembrie, când Corona Wolves va juca în deplasare, cu HSC Miercurea Ciuc. Apoi, echipa brașoveană va reveni în fața propriilor fani, abia în 29 decembrie.