Corona “Wolves” si-a prezentat echipamentul si noua mascota!

Corona “wolves” brasov se pregateste pentru un sezon oficial, care sa-i aduca multe satisfactii si in care sa-si bucure suporterii. In acest scop, echipa brasoveana va organiza, la sfarsitul acestei saptamani si turneul amical international “Cupa Brasov – Hockey ROCKs”, o importanta ocazie de pregatire si, totodata, o oportunitate pentru ca fanii hocheiului sa vada pe gheata Patinoarului Olimpic Brasov, echipe de prestigiu din Europa: Rosenborg, Nove Zamky si Sapa Ferehvar.

Si, pentru ca o echipa mare, se respecta intotdeauna, Corona “Wolves” Brasov, si-a prezentat noul echipament de joc al sezonului 2013-2014. In plus, ca un bonus pentru suporteri, echipa brasoveana si-a concretizat noul logo, ales la finalul sezonului trecut, printr-o spectaculoasa mascot patinatoare. Este vorba despre fiorosul WOLF, intruchipat de Cosmin, un jucator din echipa U16 a clubului Corona. Aceasta mascot va intretine atmosfera inaintea si in pauzele meciului si va avea darul sa-i …”sperie” si pe adversari. 

Tricoul oficial al sezonului 2013-2014 a fost prezentat de fundasul Kevin Wehrs si anticipeaza un campionat plin de satisfactii, cu atat mai mult cu cat pe tricou sunt siglele numerosilor sponsori, care au ales sa vina langa echipa si sa se inscrie printre iubitorii acestui sport cu tendinta ascendenta.

Programul meciurilor va fi următorul :

~ 16 august

Ora 16,00 : Nove Zamky – Sapa Fehervar

Ora 19,30 : Corona – Rosenborg

~ 17 august

Ora 16,00: Rosenborg – Sapa Fehervar

Ora 19,30 : Corona – Nove Zamky

~ 18 august :

Ora 14,30 : Rosenborg – Nove Zamky

Ora 18,00: Corona – Sapa Fehervar