Corona Wolvesb vrea sa-si indrepte cat mai rapid imaginea sifonata

După cele trei înfrîngeri din Ungaria, în meciurile din Liga Mol, jucătorii și antrenorul echipei Corona au apărut în fața presei, pentru a-și expune părerea și a formula unele concluzii. Momentul pentru îndreptarea imaginii pare favorabil, cu atît mai mult, cu cît viitoarea adversară a echipei brașovene va fi UTE (duminică, 13 octombrie), pe gheața proprie. Dar, cum surprize pot apărea, nicio echipă nu ar trebui subestimată. Vă prezentăm o sinteză a declarațiilor de la conferința de presă

,,Acum că am început antrenamentele, vom da ce e mai bun din noi. Chiar dacă va fi greu, noi vom face tot posibilul să cîștigăm și să ne îndreptăm imaginea. Este sport, pînă la urmă, avem o echipă bună și ne așteptăm să caștigăm, în ciuda presiunii care există la această oră. Și chiar dacă nu vom cîștiga, suntem profesioniști și putem face față înfrîngerii. Ne vom regrupa și în acest week-end vom face în așa fel, încat să avem succes” – Josh Bonar, jucător Corona ,,Wolves”.

,,Părerea mea este că jucăm bine, chiar daca sunt amuzant. Avem momente în meciurile noastre, cand jucăm foarte bine, așa cum s-a întamplat la Dab Docler. Momentan nu ne descurcăm chiar așa bine mereu, dar sunt sigur că ne vom reveni. Mergem pe principiul, dacă vrei ceva, trebuie să lupți, pentru acel lucru și o să ne concentrăm să-l realizăm. Cînd pierdem un meci, nu ne mai putem opri din tremurat, la cît de supărați suntem. Din păcate, sunt accidentat la o mană, am fractură, una specială, doctorul a spus că este periculos și trebuie să am grijă, pentru ca să nu-mi pierd degetul. Trebuie să mă operez peste cîteva luni. Deocamdata, trebuie sa fac tot ce pot, sa-mi ajut echipa, sîmbata următoare, cand avem un meci foarte important pentru noi, dar nu pot promit nimic, fiindca nu stiu cum lucrează corpul meu. Am pastile, rețete și speranța” – Patrik Polc, portar Corona ,,Wolves”.

,,Jucătorii noștri trebuie să înceapă să înscrie. Nu putem avea jucători, care sunt pe gheață și să avem zero sau unul sau doar două goluri. Este un lucru cert, asta, trebuie să se schimbe. În primul rand, este clar ca trebuie sa ne antrenăm mult mai mult, trebuie să simțim mai bine competiția, să conștientizăm că facem parte din ea. Trebuie să ne oprim cu superficialitatea și nepăsarea și jucătorii să învețe să lovească cu precizie pucul, astfel încît să nu mai rateze. Așadar, singurul lucru care ne rămîne, este să lucrăm mai mult. Am pierdut ultimele trei meciuri și acum, chiar dacă vom mai pierde, nu e ca și cum am fi pierdut toate meciurile , de pîna acum. Competiția este lungă și foarte echilibrată. Nici o echipă nu poate fi sigură de victorie. Miercurea Ciuc, de exemplu, a cîștigat cu UTE greu, deși, așa ceva, nu era previzibil înaintea meciului. Noi, nu consider că jucăm prost, doar că șuturile nu-și ating ținta. Mai mult, primim goluri din greșeli individuale. De exemplu , două goluri din meciul cu Dab Docler, au fost din cauza unor astfel de greșeli. Problema noastră este că nu înscriem îndeajuns de multe goluri. Cred că putem începe să muncim și mai mult și să încercăm să corectăm ceea ce trebuie, atît în atac, cît și în apărare” – Greg Lindqvist, antrenor Corona ,,Wolves”.

,,Din punctul meu de vedere, este o oarecare presiune pe noi, pentru că nu ne iese jocul, așa cum ar trebui. Aceasta, din cauza faptului că nu marcăm destule goluri. E mult spus că ar fi tensiuni în echipă. Vom încerca să identificăm cauzele ultimelor trei înfrangeri din Ungaria, să reparăm ce este de reparat, să își spună părerea jucătorii și antrenorii și vom trage concluziile necesare. De asemenea, vom vedea dacă este cazul să luăm niște măsuri, mai mult sau mai puțin drastice. Sper să trecem doar printr-o pasă proastă. Ne-am învățat cu meciurile bune, cu victoriile, dar, iată, a venit și randul unei perioade, în care nu ne iese totul, așa cum am vrea. Eu am în continuare încredere în echipă și în jucători” – Emilian Cernica, președintele secției de hochei Corona ,,Wolves”.