CSM Corona Brașov – HK Budapesta: 5-4 SO (1-2, 1-1, 2-1, 1-0)

În această seară, echipa noastră a reușit să câștige două puncte după victoria, la shoot-out, în fața echipei maghiare HK Budapesta.

Până în minutul 11’33” al meciului echipa noastră a fost condusă cu două goluri, însă în minutul 15’48” Cody Fowlie a finalizat superb o fază la care au mai contribuit Nelson Armstrong și Jared Brown.

În minutul 28’22”, căpitanul Roberto Gliga a finalizat o fază de superioritate numerică, egalând la 2-2 (a fost asistat de către Nelson Armstrong și Sam Labreque).

Însă, echipa oaspete a reușit să marcheze câte un gol în minutele 35’02” și 49’02”, distanțându-se din nou la două goluri.

Replica „lupilor” nu s-a lăsat așteptată, Daniel Trancă (în minutul 51’33”, asistat de către Pavlo Borysenko) și Mircea Constantin (în minutul 54’57”) egalând la 4-4.

După cele 60 de minute ale timpului regulamentar scorul a fost de 4-4, astfel s-a trecut la repriza de OT.

Cum nici una dintre echipe nu a reușit să marcheze în OT, s-a trecut la executarea shoot-out.

Echipa noastră s-a impus, golul victoriei fiind marcat de către căpitanul Roberto Gliga.

In urma evenimentului caritabil “De Sarbatori, daruieste un zambet” ajuns, anul acesta la ediatia a8-a, au fost colectati peste 70 de saci plini cu jucarii, ce vor fi donati in zilele urmatoare catre orfelinatele din Brasov (revenim cu detalii). Evenimentele de sambata, au inclus si un minirecital al trupei Compact B, careia ii multumim pentru implicarea fara pretentii financiare in cadrul acestui eveniment caritabil.