CSM Corona „Wolves” Brașov își continuă șirul victoriilor în Liga Erste.

În această seară, pe gheața Patinoarului Olimpic din Brașov, „lupii” au repurtat o nouă victorie în Liga Erste, învingând echipa maghiară Titanok cu scorul de 5-1 (3-0, 1-1, 1-0).

Oaspeții, veniți la Brașov cu un moral bun după ce ieri au câștigat la Gheorgheni, s-au văzut conduși încă din minutul 03’56” după golul lui Tomas Klempa (asistat de către Radim Valchar și Roberto Gliga).

În minutul 08’25”, căpitanul Roberto Gliga a reușit să majoreze diferența din pasa lui Radim Valchar.

În minutul 15’23”, Josh McFadden reușea să înscrie primul său gol în Liga Erste (asistat de către Zsombor Molnar și Carlo Finucci) și să urce scorul la 3-0 în favoarea „lupilor”. Acesta a fost și scorul de după prima repriză.

În repriza a doua „lupii” au reușit să majoreze scorul la 4-0 în minutul 28’21” prin același Josh McFadden, care a fost asistat de către Zoltan Molnar.

Oaspeții au reușit să înscrie „golul de onoare” în minutul 34’49”, prin Attila Reiter.

După două reprize „lupii” conduceau cu scorul de 4-1.

Repriza a treia s-a desfășurat în aceiași notă de dominare a „lupilor” care au reușit să-și majoreze avantajul în minutul 43’40” prin același Josh McFadden, cu un șut spectaculos după o pasă primită de la Radim Valchar.

Scor final: CSM Corona „Wolves” Brașov – Titanok: 5-1.

Astfel, „lupii” urcă pe locul 3 al Ligii Erste, cu 6 puncte mai puține (însă și cu 4 meciuri mai puține) decât liderul MAC HK Ujbuda.

Îmbucurător este că echipa noastră are, după 8 meciuri, și un golaveraj foarte bun: +18 (34 de goluri marcate și doar 16 primite).

Dacă vor confirma formă bună de până acum „lupii” pot ataca chiar și prima poziție a Ligii Erste după disputarea tuturor restanțelor din această competiție.