Cupa Brasov – Hockey ROCKs – rezumat al meciurilor primei zile

Primul meci al zilei inaugurale in cadrul turneului „Cupa Brasov – Hochei ROCKs” a opus 2 echipei de valoare, Sapa Fehervar, participanta in Liga EBEL si Nove Zamky, intarita cosiderabil pentru editia viitoare a Ligii Mol. A rezultat un meci dinamic, spectaculos, care a placut publicului spectator.

Sapa a condus cu 2-0 prin 2 reusite, in primele 10 minute, dupa care, echipa slovaca a redus din handicap si a fixat scorul dupa primele 20 de minute, 2-1. A fost cea mai spectaculoasa repriza a acestei partide, in partea a doua a jocului fiind inscrise 2 goluri, fiecare echipa punctand cate o singura data. Scor: 3-2 dupa cele 2 reprize.

Ultimele 20 de minute au aratat ca echipele au o buna conditie fizica, astfel incat, spectatorii au vazut ca turatia „motoarelor” nu a fost diminuata fata de primele 2 reprize. Sapa si-a dovedit inca o data clasa, punctand la putin timp dupa debutul reprizei a treia (4-2) dar Nove nu a renuntat si a punctat cand mai erau mai putin de 10 minute de joc, 4-3. La putin timp insa, Sapa a mai inscris inca un gol, ultimul al meciului, adjudecandu-si o victorie meritata, 5-3 scor final. 

13! Scorul primului meci oficial al Coronei Brasov „Wolves” (0:4, 3:2, 1:3)

Corona Brasov „Wolves” – Nove Zamky, al doilea meci din cadrul turneului „Cupa Brasov – Hockey ROCKs” si primul meci oficial al echipei brasovene, s-a desfasurat intr-o atmosfera plina de energie, sustinuta si de cei peste 1000 de suporteri prezenti la meci.

Scorul a fost deschis chiar din primele minute de joc, mai exact in minutul 1’ si 55”, de catre Christer Greaker, jucatorul cu numarul 44 al echipei Rosenborg. Scorul s-a modificat ulterior in a doua jumatate a primei reprize, cand in minutele 15’36’ si 17’33’, Rosenborg reuseste sa marcheze inca doua goluri. Inainte de finalul reprizei, este validat si al patrulea gol al formatiei norvegiene, repriza intai incheindu-se cu scorul de 4-0 in defavoarea noastra.

Repriza secunda debuteaza in forta pentru Corona Brasov, care deschide scorul in primul minut de joc, prin golul inscris de Zsolt Mastelariu si asistat de Virag Csanad. Abia trec cateva minute de bucurie pentru brasoveni cand, in minutul 3’49’ al reprizei a doua, Rosenborg inscrie din nou prin Markus Dahl, urmat la scurt timp de Joakim Hofstad, care ridica scorul la 6-1 in defavoarea brasovenilor. Minutul 34’53’ aduce pedeapsa de meci pentru Christer Greaker, jucatorul norvegian parasind meciul in urma duritatilor aplicate lui Hietamaki. Ocazie buna pentru brasoveni de a inscrie 2 goluri, in minutul 36’11” prin Joshua Bonar asistat de Ianos Imre si in minutul 37’47” prin Zsolt Molnar, noua achizitie a sezonului 2013-2014, asistat de Virag Csanad si Zsolt Mastelariu.

Scorul reprizei a doua, 6-3 in favoarea echipei norvegiene. Repriza a treia debuteaza tot in primele minute prin golurile inscrise de Rosenborg in minutele 41’06”, 51’17” si 52’23”. Scorul final al partidei este stabilit de Corona „Wolves”, in minutul 56’43” prin golul lui Petres Tivadar asistat de Joshua Bonar.

Scor final Corona „Wolves” Brasov – Rosenborg 4:9