Debut bun al ,,lupilor” în turneul din Ungaria : 1-0 cu lidera MAC Budapesta!

Un nou turneu al Coronei Braşov Wolves în Ungaria, contând pentru Liga Mol la hochei, a început favorabil pentru elevii lui Martin Lacroix, care au reuşit să câştige pe terenul liderei competiţiei, MAC Budapesta!

Echipa braşoveană s-a impus după loviturile de departajare, scorul fiind alb, după trei reprize şi prelungiri…Unicul gol al ,,lupilor” şi totodată al meciului, a fost înscris de Roberto Gliga.

De remarcat că formaţia braşoveană nu a contat în acest meci pe Rory Rawlyk, accidentat şi pe Ian McDonald, cu febră. În plus, nu a jucat nici Levente Zsok, suspendat, dar care a făcut deplasarea în Ungaria, urmând să intre în echipă la al doilea meci al ,,lupilor”.

Meciul cu MAC a adus primul succes al echipei braşovene, în faţa puternicei echipe din Ungaria. În acest fel, Corona Braşov Wolves şi-a adăugat în clasament două puncte preţioase, ceea ce-i poate conferi moral, pentru următoarele trei meciuri, pe care le va susţine în ţara vecină.

Proxima partidă, sâmbătă, cu Fehervar. În clasamentul Ligii Mol, Corona Braşov Wolves are 18 puncte şi se află pe locul 4