Debut cu victorie al „lupilor” în noul sezon de Erste Liga

Echipa noastră a debutat în noul sezon al Erste Liga cu o victorie în prelungiri la Debrecen, în fața echipei locale DEAC.

Dat fiind că, din cauza restricțiilor impuse pentru limitarea răspândirii pandemiei de SARS-COV-19, nu s-a putut desfășura vreun meci de pregătire, acest debut în competițiile oficiale a fost primul meci al „lupilor” în noua formulă de echipă.

Cu toate acestea, a rezultat un joc foarte bun, spectaculos și în viteză și, mai ales, o victorie pentru „lupi” în fața uneia dintre echipele foarte bune ale ligii.

✓DEAC – Corona Brașov: 3-4 (0-0, 2-1, 1-2, 0-1).

Pentru echipa noastră au marcat:

– în minutul 26’33”: Tomas Klempa (asistat de către Radim Valchar și Pavlo Borysenko).

– în minutul 37’10”: căpitanul Roberto Gliga (asistat de către Radim Valchar și Pavlo Borysenko).

– în minutul 39’36”: Radim Valchar (asistat de către Tomas Klempa și Olivier Damme-Malka).

– în minutul 04’38” al prelungirilor, golul victoriei „lupilor” a fost marcat, cu un șut spectaculos, de către Olivier Damme-Malka (asistat de către Daniel Trancă și Carlo Finucci).

Pentru echipa noastră urmează, pe 2 octombrie, un nou meci în Ungaria, lupii întâlnind la Budapesta echipa Vasas SC.

„Foarte bun start de sezon pentru echipa noastra. In ciuda faptului ca nu am avut meciuri de pregatire, valoarea lotului si-a spus cuvantul. Am avut mici greseli personale pe care Dave va trebui sa la corecteze cat mai repede dar per ansamblu am jucat bine. Chiar daca unii vor avea de comentat eu afirm ca si in trecut ca am temeri mari legate de calitatea arbitrajelor din Erste Liga indiferent ca vorbim de arbitrii din Ungaria sau din Romania. Sunt slabi sau partinitori. In rest, succes tuturor echipelor dar sa castigam in final noi ! Go Wolves!” – Emilian Cernica.