Două victorii şi o înfrângere în contul ,,lupilor”

Primul turneu al Coronei Braşov Wolves, în actuala ediţie a Ligii Mol, s-a încheiat cu rezultate bune. În prima instanta, amintim debutul fulminant al echipei braşovene : 5-1(2-0, 3-1, 0-0), cu Belgrad. Golurile formației de la poalele Tâmpei, în meciul cu HK Belgrad, au fost marcate de Roberto Gliga, Gergo Biro, Ian McDonald, Arpad Mihaly și Tomas Klempa.

Şi al doilea meci la turneului, cu Ferencvaros, s-a desfăşurat sub aceleaşi auspicii, cu ,,lupii” avântaţi spre poarta adversă. Corona Braşov Wolves s-a impus cu 4-3 (1-1, 1-0, 1-2, 1-0), după repriza de prelungiri. Această partidă a generat şi o anumită frustrare, pentru că ,,lupii” au avut meciul în mână, după ce au condus cu 3-1, însă au fost egalaţi şi a fost nevoie de timpul suplimentar, exploatat favorabil, de elevii lui Martin Lacroix, care au înscris golul de aur şi s-au ales cu 2 puncte.

Golurile Coronei în meciul cu Ferencvaros au fost marcate de Tomas Klempa, Roberto Gliga, Zsolt Molnar şi Ian McDonald (decisiv).

La capitolul „mai putin asteptat”, se înscrie, fără doar şi poate, înfrângerea din ultimul meci al turneului, în care ,,lupii” nu numai că au pierdut, dar au încheiat partida fără gol înscris. Scor final : Ujpest – Corona Braşov Wolves 3-0 (1-0, 0-0, 2-0). În urma acestui prim turneu, Corona Braşov Wolves a acumulat 5 puncte în clasamentul Ligii Mol.
După o deplasare obositoare spre casă, pe ,,lupi” îi aşteaptă debutul în campionatul naţional, cu nu mai puţin de patru meciuri în tot atâtea zile : 15 şi 16 septembrie, la Gheorghieni, cu Progym şi 17 şi 18 septembrie, acasă, cu Sportul Studenţesc.