După o mobilizare extraordinară a băieților noștri: DEAC – Corona „Wolves” Brașov: 4-6 (1-4, 1-0, 2-2).

După o mobilizare extraordinară a băieților noștri: DEAC – Corona „Wolves” Brașov: 4-6 (1-4, 1-0, 2-2).

Evenimentele reprobabile petrecute la meciul doi al seriei, care au culminat cu nesuspendarea jucătorului care l-a lovit mișelește, din spate, pe Pavlo Borysenko (și putea să-i provoace o accidentare foarte gravă) nu au dezarmat „lupii” noștri ci, dimpotrivă, i-a mobilizat.

Astfel că jucătorii noștri au plecat în această deplasare cu gândul doar la victorie și a „răzbuna” într-o manieră sportivă, pe gheață, evenimentele de miercuri.

Acest lucru s-a văzut încă din startul meciului, cu „lupii” noștri începând „ca din tun”.

În prima repriză a existat o singură echipă pe gheață, cu 18 șuturi ale „lupilor” pe poarta lui Zoltán Hetényi și 4 goluri.

„Balul” a fost deschis de către căpitanul Roberto Gliga (min. 02’38”) care a reușit să înscrie dintr-o fază de atac la care au mai „pus umărul” Carlo Finucci și Cody Fowlie.

După alte câteva atacuri ale echipei noastre, în min. 09’13”, golgherul Radim Valchar reușește să marcheze și el printr-un șut care l-a lăsat fără replică pe Zoltán Hetényi.

Câteva zeci de secunde mai târziu, Daniel Trancă marchează al treilea gol al echipei noastre, fiind asistat de către Zoltán Molnar.

În min. 15’36”, înscrie același Daniel Trancă, la o un atac în superioritate numerică al echipei noastre, fiind asistat de către Zsombor Molnár și Radim Valchar.

După 16 minute magice „lupii” conduceau cu scorul de 4-0!

Spre finalul reprizei gazdele au reușit să marcheze și să reducă din diferență.

În ce-a doua repriză „lupii” au jucat pentru a-și menține avantajul însă gazdele au redus din nou din diferență, ducând scorul la 2-4.

Repriza a treia a început cu un nou gol al gazdelor, în minutul 43’54”.

Însă, în minutul 50’40” Super-Carlo Finucci reușește o finalizare de excepție și desprinde din nou echipa noastră la două goluri în avantaj.

După ce gazdele s-au apropiat din nou la un gol diferență, în minutul 58’49” atacantul nostru Zsombor Molnár reușește să înscrie în poartă goală a gazdelor (în inferioritate) și să stabilească scorul final: DEAC – Wolves Brașov: 4-6.

Dacă la meciul de miercuri arbitrajul scandalos al „brigadei” Kókai – Soós ne-a șocat, nu putem să nu remarcăm că astăzi „brigada” condusă de către „centralii” maghiari Miklós Haszonits și Bence Kövesi s-a achitat impecabil de sarcini! Deci, se poate!

Felicitări „lupilor” și mulțumim fanilor noștri care sunt alături de noi în orice moment!

Meciul 4 al semifinalei se va desfășura mâine, tot la Debrecen, începând cu ora 19:30 (ora României) și va fi transmis în direct de către site-ul ersteligatv.

Mult succes „lupilor” noștri!