Echipa U 12 de la Corona Brașov a câștigat ,,Transilvania Hockey League”, competiție desfășurată la Miercurea Ciuc

Echipa de hochei U 12 de la Corona Brașov, pregătită de antrenorul Laszlo Kovacs a câștigat ,,Transilvania Hockey League”, competiție desfășurată la Miercurea Ciuc.
Echipa brașoveană a fost ,,cap de serie” și a dispus în semifinale de Academia Felcsik, cu 7-1, după care s-a impus în finala competiției, în fața unei echipe surpriză, Olimpia Viitorul Ploiești, cu un scor concludent, 18-0.

Antrenorul Laszlo Kovacs ne-a declarat : ,,Am câștigat fără probleme competiția. Ne bucură acest rezultat, care înseamnă foarte mult pentru copii și, totodată, o bună oportunitate să ne pregătim pentru sezonul următor. În istoria hocheistică a Brașovului este primul an când sportivii joacă în Campionatul Ungariei, cu cele mai galonate echipe din această țară. Această echipă, de U 12, în luna august s-a calificat de pe locul I, în grupa de elită, din Campionatul Ungariei. Pentru că suntem calificați de pe acest loc, vom susține toate partidele acasă, deci vor veni la Brașov să joace cu noi, cele mai valoroase echipe din Ungaria. Săptămâna viitoare vor începe practic meciurile din acest campionat și ne vom strădui să obținem rezultate cât mai bune. Am muncit mult, copiii s-au implicat serios la antrenamente, au dorință mare de victorie, rezultatele bune au venit și vor apărea în continuare. Această victorie de la Transilvania Hockey League le va da încredere și moral copiilor”