Evan Stoflet şi Braden Walls au fost prezentaţi, în cadrul primei conferinţe de presă a sezonului 2017-2018!

Cei mai recenti jucători transferaţi la Corona Braşov Wolves, Evan Stoflet şi Braden Walls, au participat azi la o conferinţă de presă la Patinoarul Olimpic, alături de cei doi antrenori ai ,,lupilor”, Martin Lacroix şi Hunor Strenk.

Evan Stoflet : ,,Le mulţumesc tuturor celor care mi-au oferit oportunitatea de a veni aici să joc. Am fost şi prin oraş şi mi s-a părut deosebit, sunt nişte locuri foarte frumoase. Pentru ca vin din altă ţară, e mai dificil până mă voi adapta, însă oamenii sunt primitori, iar acest lucru nu poate decat sa ma bucure si simt că voi reuşi rapid să mă acomodez la Braşov. Sunt bucuros că mă aflu şi locuiesc aici şi le mulţumesc antrenorilor că au avut încredere în mine şi ca am avut prilejul să mă integrez în echipă. Momentan încercăm să ne cunoaştem cât mai bine, să legăm relaţii de joc. Pe măsură ce ne antrenăm , cu siguranţă că vom deveni mai buni şi mai eficienţi, ca echipă, pentru a avea un sezon cât mai bun.”

Braden Walls : ,,Sunt bucros că mă aflu la Braşov şi pentru asta, le mulţumesc antrenorilor şi conducătorilor echipei. Am jucat în Franţa, acum am venit aici, pentru o nouă experienţă şi cred că va fi bine. Lucrăm bine la antrenamente, ne pregătim bine, începem să ne înţelegem între noi şi sunt convins că la meciurile oficiale vom reuşi să ne prezentăm cât mai bine. Am venit pentru un an aici, mă simt bine, îmi place aici, acest oraş este foarte frumos. Deocamdată nu ştiu mai multe, nu ştiu la ce să mă aştept, legat de competiţiile în care vom juca, însă cu timpul mă voi obişnui cu toate.”

Martin Lacroix, antrenor principal  : ,,Sunt mulţumit şi bucuros că am venit înapoi, la Braşov, pentru al doilea an. Vor fi alte datele problemei, pentru că avem destui jucători noi. Suntem la finalul celei de-a doua săptămâni de pregătiri şi sunt mulţumit că jucătorii lucrează foarte bine, chiar dacă nu se cunosc suficient unii cu alţii, dar în curând vom rezolva şi această problemă. Toată lumea munceşte cu profesionalism, cu tragere de inimă şi asta şi vrem. Pregătim un sezon nou, plin, cu mai multe competiţii, de aceea avem multe de pus la punct, avem mult de muncă, în cele câteva săptămâni, până la primele meciuri oficiale. Pentru luna aceasta, avem planificat un turneu amical în Franţa, alături de echipe de valoare dar si cateva meciuri amicale cu echipe locale.”

Hunor Strenk : ,,Este o plăcere pentru mine să lucrez la această echipă şi alături de Martin Lacroix. Cum a zis şi Martin, suntem mulţumiţi că jucătorii răspund favorabil la tot ce le cerem la antrenamente. E  doar a doua săptămână de pregătire pe gheaţă şi toţi s-au pregătit foarte bine. Una din ţintele noastre este să câştigăm campionatul din România şi apoi să avem o comportare cât mai bună în competiţiile internaţionale la care vom lua parte. Sperăm să mai primim doi jucători noi în lot, pentru a realiza cât mai bine şi la timp omogenizarea, pentru a fi apti in competiţiile pe care le avem. Sper să avem rezultatele pe care le aşteaptă fanii, pentru ca aceştia să fie fericiţi şi mulţumiţi de munca intregului staff.”