Fundașul canadian Josh McFadden se alătură „lupilor”

Pentru a completa apărarea echipei noastre, conducerea clubului a ajuns la un acord cu fundașul canadian Josh McFadden (29 de ani).

Josh (185 de cm. și 91 de kg) este un fundaș foarte energic, cu calități fizice de excepție și cu un șut puternic de la „linia albastră”.

Datorită acestor calități a fost cooptat în 2012 de către echipa Florida Panthers (NHL) alături de care a semnat un contract tip „entry level” pentru 3 ani, după ce a impresionat în „tabăra de pregătire”.

Nu a apucat să debuteze în NHL, însă a evoluat pe durata contractului la echipele pe atunci afiliate Floridei Panthers din AHL și ECHL (San Antonio Rampage și Cincinnati Cyclones).

După terminarea contractului cu Florida Panthers a avut un an de pauză iar apoi s-a alăturat echipei Universității din Guleph (Canada).

După finalizarea studiilor în Canada a revenit în hocheiul profesionist, alăturându-se în 2018 echipei Sheffield Steelers (în liga profesionistă britanică-EIHL).

În sezonul 2018/2019 a evoluat pentru Sheffield Steelers într-un număr de 51 de meciuri, realizând un număr de 27 de puncte (6 goluri și 21 de pase decisive).

Sezonul trecut a evoluat pentru echipa germană EV Landshut (DEL 2).

Din sezonul 2020/2021 va apărea în echipa „lupilor” unde va aduce un plus de forță și atitudine.