Gosser Cup

Turneul „Gosser Cup” s-a desfasurat in perioada 16-17-18 august in Kapfenberg Austria si a reunit 4 state: Slovenia (HK Olimpija), Elvetia (EHC Seewen), Austria (KSV Kapfenberg) si Romania (Corona Brasov Wolves). In cele 3 partide desfasurate, echipa Brasovului a inregistrat urmatoarele rezultate:

EHC Seewen – Corona Brasov Wolves scor final 1-3 (1-0, 0-1, 0-2), au marcat pentru echipa noastra Otto Biro in min: 37’27” si Daniel Tranca de doua ori: min. 56’33” si 59’01”. Portar Patrik Polc
 
KSV – Corona Brasov Wolves scor final 0-8 (0-1, 0-3, 0-4).Pentru Corona Wolves au inscris Lidhammar (min: 2’28), Huba Bors (min: 23’16”), Vasile (min: 26’28” si 44′), Matyas Biro (min: 36’54”), Biro Gergo (min: 49’47”), Nielsen (min 51’12”), Carlson (min: 56’21”). Portar Toke Zoltan
 
Corona Brasov Wolves – HK SZ Olimpija, scor final 6-7 OT (4-2, 2-3, 0-1, 0-1)

Pentru Corona Brasov au inscris Carlson (sec 24″), Tendler (min: 10’00”, 16’25”, 16’42”), Gliga (min: 29’08”), Peter Balazs (min: 38’02”)
 
Portar Patrik Polc pana in minutul 30′, urmat de Toke Zoltan pana la finalul meciului. 
 

In urma acestui turneu, antrenorul principal Greg Lindqvist ne-a declarat: „pentru echipa noastra, acest turneu a reprezentat o sansa buna de omogenizare. Au fost trei meciuri interesante, cu multe situatii de superioritati si inferioritati, in care am putut sa ii urmarim pe toti jucatorii echipei si sa stim unde mai avem de imbunatatit in perioada urmatoare. Am avut si multe penalizari luate din neatentie sau orgolii personale, lucru pe care trebuie sa il corectam. Per total eu sunt multumit de acest turneu, avem o echipa experimentata si unita si abia astept sa inceapa meciurile la Brasov.”
 
„Un turneu foarte bun de pregatire, in care, impreuna cu Greg Lindqvist si Marius Trandafir, am putut sa observam plusurile si minusurile in acest moment. Au fost folositi si jucatorii tineri, astfel ca acestia au primit din partea antrenorilor un vot de incredere, singura lor misiune de acum incolo este de a confirma ca si jucatori la echipa noastra de seniori. Cam acestea ar fi de spus despre deplasarea noastra din Austria si vreau sa multumesc si suporterilor nostri care au fost alaturi de echipa in tribunele din Kapfenberg. Din pacate nu cred ca vom mai avea parte si de alte meciuri de pregatire pana la inceperea sezonului, in care, in conditii normale, vom debuta cu doua meciuri pe 1 si 2 septembrie. Adunarea generala de la sfarsitul lunii august a FRHG, va valida calendarul competitional existent la aceasta ora. Intarzierea anuntarii acestuia s-a datorat faptului ca oficialii Erste Liga (MJS) au stabilit foarte tarziu calendarul meciurilor, iar Federatia Romana de hochei nu a avut decat sa astepte acest lucru si sa sprijine cele trei echipe din Romania, participante in Erste Liga, prin nesuprapunerea meciurilor.” – Emilian Cernica, presedintele sectiei de hochei Corona Brasov.