„Haita” a invins cu 10-3!

Al doilea meci al „lupilor”, in compania echipei Steaua Rangers, s-a terminat cu o victorie mai elocventa decat cea inregistrata cu o seara inainte, si anume 10-3 (2-2, 5-0, 3-1).

In poarta lui Toke au marcat Andras, Georgescu si Timaru Robert, pe parcursul primei si ultimei reprize. Pentru Brasov au marcat in prima repriza Evan Stoflet si Denys Zabludovsky, urmati in repriza secunda de Roberto Gliga (2), Peter Zs., Huba Bors si Saluga. In ultima repriza au inscris in poarta lui Catrinoi: Mihaly Arpad, Tranca si Biro Otto.

Meciul nu a fost lipsit de duritati, eliminati de pe banca brasoveana fiind Biro Matyas si Balasz Zsombor.

„A fost extraordinar sa revenim in fata fanilor nostri, abia asteptam sa incepem meciurile pe gheata de acasa. Aceste doua confruntari au fost foarte ofensive si cu multe goluri inscrise. Au fost si momente in care ne-am pierdut concentrarea pe planul apararii dar e normal sa se intample asta atunci cand domini o echipa, asa cum am facut-o noi in aceste meciuri. Vineri va fi alta poveste cu cei de la DVTK, va trebui sa fim foarte disciplinati si focusati pe ceea ce avem de facut. Va asteptam la meci sa ne sustineti, asa cum o faceti de obicei!” – Martin Lacroix, antrenor principal Corona Brasov