„Haita” s-a reunit azi, la Patinoarul Olimpic Brasov!

Hocheiștii brașoveni s-au întâlnit în această dimineață la Patinoarul Olimpic și vor începe pregătirea pe uscat. Pentru „lupi” urmează un sezon extrem de lung și dificil, formația de sub Tâmpa fiind angrenată în patru competiții: Cupa Continentală, Liga Mol, Campionatul Național și Cupa României. Lotul de jucători autohtoni este în proporție de 99% conturat. Astfel în această vară s-au întors la echipă tinerii hocheiști Vasile Andrei și Balazs Gajdo și lotul a fost întărit cu doi dintre cei mai valoroși jucători autohtoni: Zsombor Molnar de la Sport Club Miercurea Ciuc și Ede Mihaly de la Dunărea Galați. 


„Lupii” s-au despărțit în această vară de un singur jucător român, Csanad Fodor, restul urmând să evolueze și în sezonul viitor în tricoul galben-albastru. 
De la reunirea de astăzi a lipsit motivat, căpitanul Arpad Mihaly, caruia ii spunem pe aceasta cale, condoleante pentru pierderea suferita.

„Începem să ne pregătim pentru noul sezon competițional. Ne-am reunit, am făcut o ședință și le-am prezentat jucătorilor noile achiziții ale Coronei pentru sezonul viitor. Practic în acest moment lotul de jucători autohtoni ai Coronei este format. Avem 24 de jucători dintre care trei portari și nu ne rămâne decât să lucrăm la omogenizarea echipei și la integrarea cât mai rapidă a celor doi în sistemele de joc ale Coronei. Acum vom face vizita medicală după care începem pregătirea pe uscat. Vom avea parte și de un cantonament în Poiana Brașov.

În proporție de 90% Martin Lacroix va fi în continuare antrenorul Coronei. Avem o înțelegere, dar deocamdată contractul nu este semnat. O să avem și un antrenor secund pe care îl vom prezenta în momentul în care va ajunge sub Tâmpa. În rest avem foarte multe discuții cu jucătorii străini. Unii dintre cei care au evoluat în sezonul trecut la Brașov se vor întoarce la Corona, alții nu. Eu spun că la ora actuală avem cel mai complet lot de juctori autohtoni din România”, a spus președintele secției de hochei de la Corona, Emilian Cernica.