Hochei de Ziua Naţională

După trei meciuri susţinute în deplasare, hocheiştii Braşovului revin în faţa suporterilor, cu o nouă partidă din Liga Mol. Este vorba despre întâlnirea cu Debreceni, care se va disputa chiar de Ziua Naţională a României, la 1 decembrie, de la ora 18,30, pe gheaţa Patinoarului Olimpic Braşov. Va fi şi un meci revanşă, după ultima partidă disputată între cele două echipe, în Ungaria. Echipa braşoveană ocupă locul 4 în clasamentul la zi al Ligii Mol, cu 42 de puncte, din 26 de meciuri disputate.

Înainte de acest meci, antrenorul ,,lupilor”, Martin Lacroix, a declarat: „Avansam in campionatul Ligii Mol, urmatorul nostru meci fiind chiar cu Debreceni si tot ce va pot spune e ca vom da tot ce putem pentru a inregistra o noua victorie de trei puncte. Venim dupa o deplasare complicata, in care, din trei meciuri ne-am intors doar cu un singur punct, si acela obtinut in urma meciului cu Miskolc, cel mai bun meci al nostru din aceasta deplasare. Tot ce pot sa va spun despre asta, e ca totul a fost o surpriza si pentru noi si ca, am observant, ca acest sezon al Ligii Mol a fost plin de surprize in ceea ce priveste rezultatele meciurilor. Chiar si asa, stiu ca putem mai mult decat am demonstrat in ultima deplasare. Este foarte important sa incepem meciul bine si sa nu ne pierdem concentrarea pe parcursul lui. Vom juca, din nou, patru meciuri in cinci zile, daca il contabilizam si pe cel de vineri, cu Progym, din Campionatul National. Duminica jucam un alt derby impotriva celor de la Miercurea Ciuc si luni jucam impotriva celor de la Dunaujvarosi. Toate vor fi meciuri bune de hochei impotriva unor echipe care te pot surprinde oricand. Chiar daca jucatorii sunt putin obositi, vom face tot posibilul in a ramane concentrati si a castiga cat mai multe puncte. Nu sunt preocupat de situatia in care ne aflam acum, stiu ca noi putem mult mai mult si sunt ferm convins ca ne vom reveni foarte repede la stilul de joc cu care v-am obisnuit pana acum.”

De remarcat că următorul meci al echipei braşovene în Campionatul Naţional se va disputa în ziua următoare meciului cu Debreceni, vineri, de la ora 18,30, cu Progym Gheorghieni, în deplasare.