În echipa ,,lupilor” a debutat rusul Yuri Petrov

După victoria clară cu Dunaujvaros, obținută duminică acasă, în cadrul Erste Liga, ,,lupii” au luat din nou drumul Campionatului Național, făcând un popas pentru meciul cu echipa CSHC Marton Aron, disputat pe patinoarul din Cârța.

Meciul a fost abordat de antrenorul Greg Lindqvist cu majoritatea titularilor de drept, între care și-a făcut apariția și proaspătul transferat la Corona Brașov, rusul Yuri Petrov, un atacant cu multă experiență, ajuns de numai două zile la Brașov.

Echipa Brașovului s-a impus categoric, la capătul unui meci în care a forțat atât cât a fost necesar : 9-3 (3-0, 6-2, 0-1). Pentru Corona Brașov au marcat : B. Peter (2), E. Mihaly (2), Dorofeyev, G. Biro, A. Vasile, A. Mihaly, Z. Molnar.

Echipa brașoveană se află pe locul secund în clasamentul la zi al sezonului regulat din Campionatul Național, cu 50 de puncte, din 19 meciuri disputate.

Următoarea partidă în Campionatul Național este programată joi, 13 decembrie, de la ora 18,30, pe Patinoarul Olimpic Brașov, unde se vor confrunta Corona Brașov și SC Miercurea Ciuc.