Jerry Anderson – Antrenor principal Corona Brasov Wolves

“Am avut un prim meci bun din punct de vedere tactic si mental. Am condus cu scorul de 2-1 când am avut ghinionul ca pucul să lovească bara, ca mai apoi arbitrul să facă o greșeală extraordinară și să dicteze degajare interzisă și meciul să se reia din treimea noastră.

Astfel, Miskolc având șansa de a duce scorul la 2-2. Acest lucru a fost extrem de dur pentru noi, mai ales ca am făcut un meci foarte bun și meritam victoria. Meciul al doilea a fost mult mai diferit deoarece noi l-am început mai rău, iar Miskolc mai bine ca în meciul din ziua anterioară. Am suferit la disciplină defensivă și abordare tehnică a situațiilor de joc, e greu pentru echipa noastră să își mențină suflul, tăria și să se pregătească psihic înainte de un al doilea meci la rând mai ales când se întâmplă astfel de situații incredibile ca în meciul anterior.

Am fost sub presiune de la începutul meciului și nu am reușit să îi speriem destul. Pentru următoarele două meciuri acasă, vreau să spun că ne vom regrupa pentru că ne dorim să facem două meciuri puternice cum a fost și primul din deplasare, dar în care rezultatele să fie în favoarea noastră. Din păcate, Csaba Nagy s-a accidentat în ultimul meci, și cred că și Antal acuză ceva probleme, însă avem antrenament mâine și sâmbătă și apoi vom fi gata să le facem față.”

Poza de Zoltán Tamási