Julius Penzes a semnat un nou contract cu Corona Braşov

Antrenorul Julius Penzes, care a pregătit echipa Braşovului la sfârşitul sezonului trecut şi a condus-o spre adjudecarea titlului naţional, a ales din nou Corona Braşov, semnând un contract valabil un an, cu posibilitate de prelungire.


De asemenea, Penzes va fi, în continuare antrenorul echipei naţionale a României, care a promovat în al doilea eşalon al hocheiului mondial. Legat de semnarea unui nou contract, preşedintele secţiei de hochei de la Corona Braşov, Emilian Cernica, ne-a declarat :

,,M-am întâlnit cu Julius Penzes în Slovacia şi am discutat în detaliu, legat de continuarea colaborării. Ne-am înţeles, Julius Penzes a semnat contractul cu noi, pe un an, cu opţiune de prelungire cu încă un an. Precizez că el a avut de ales între un salariu foarte bun în Kazahstan şi a continua cu echipa noastră şi, implicit, cu echipa naţională a României. A ales echipa noastră, o cunoaşte foarte bine şi îi place la Braşov. Ne aşteaptă un sezon încărcat, greu, dar sper să continuăm lucrurile bune pe care le-am făcut împreună la Braşov.”