Julius Penzes s-a alaturat „haitei”

Incepand de astazi, 3 ianuarie 2018, echipa de hochei Corona Brasov Wolves are un nou antrenor principal, in persoana lui Julius Penzes.
 
In acest sens, Emilian Cernica, presedintele sectiei de hochei Corona Brasov a declarat: „De comun acord, in cursul zilei de astazi, a fost reziliat contractul dintre clubul Corona Brasov si antrenorul Martin Lacroix, caruia ii multumim pentru perioada petrecuta pe banca „lupilor”, perioada in care a fost obtinut titlul de Campioni Nationali, dupa o perioada de doi ani. Ii uram, si pe aceasta cale, succes in viitor lui Martin.
 
Julius Penzes a semnat cu noi un contract pentru restul sezonului iar in functie de rezultatele pe care le va obtine cu echipa, exista posibilitatea de prelungire a contractului si pentru sezonul urmator. Acesta are o bogata experienta ca antrenor principal activand de-a lungul timpului la echipe de renume din Europa, fapt care ne face sa avem sperante intr-un parcurs favorabil al echipei noastre pentru partea a doua a acestui sezon.”