,,Lupii”, al doilea meci în Erste Liga : Corona Braşov Wolves – Fehervari Titanok (sâmbătă, ora 18,30)

Corona Braşov Wolves apare din nou, la sfârşitul acestei săptămâni, în faţa fanilor, cu ocazia celui de-al doilea meci din actuala ediţie a ,,Erste Liga”. Dacă în prima partidă, ,,lupii” s-au confruntat cu echipa câştigătoare a fostei Ligi Mol, DVTK, de data aceasta, echipa pregătită de Martin Lacroix va avea ca adversar Fehervari Titanok.

Echipa maghiară a susţinut deja două meciuri în actuala ediţie a Erste Liga, ambele pierdute : 2-4, cu Mac Budapesta (acasă) şi 1-8, cu Ferencvaros (deplasare). Partida Corona Braşov – Fehervari Titanok se va disputa sâmbătă, pe gheaţa Patinoarului Olimpic Braşov, cu începere de la ora 18,30.

Suporterii echipei braşovene aşteaptă un joc bun al favoriţilor şi o primă victorie în acest sezon al Erste Liga. Înaintea partidei, antrenorul Martin Lacroix ne-a declarat: “Sambata vom fi in fata unui meci important pentru noi, pe care speram sa il castigam spre deosebire de meciul pe care tocmail l-am pierdut in fata echipei DVTK. Am vazut multe lucruri pozitive la echipa mea in meciul trecut, avem un grup bun si jucatorii muncesc mult pentru a inchega jocul pe gheata. Vom continua sa muncim pentru omogenizare si pentru a castiga cat mai multe din meciurile pe care le vom juca.”