,,Lupii” au castigat la Ciuc!

Într-un meci contând pentru Campionatul României, ,,lupii” s-au dezlănţiut pe gheaţa ciucanilor, pe care i-au bătut şi la goluri şi la pumni…Asfel, echipa braşoveană a învins cu 3-2 (2-0, 0-2, 1-0), după o partidă arbitrată slab de Mathe Istvan, ajutat de alti doi arbitri de linie din Miercurea Ciuc.

Este incredibil cum de se continuă la infinit cu o astfel de situaţie, care, pe bună dreptate, generează suspiciuni majore! Ca sa nu mai amintim si de monedele aruncate pe gheata, ce nu s-au observat dar si insecuritatea suporterilor brasoveni generata de lipsa totala a Jandarmeriei.

Golurile echipei braşovene au fost marcate de Roberto Gliga (min. 2,15), Denys Zabludovskyi (min.15,49) şi Levente Zsok (min.48,13). În ultima repriză, meciul a căpătat accente de duritate, abundând eliminările şi pedepsele pentru rea conduită. Într-o astfel de situaţie, nou venitul la Corona, Garrett Clarke, l-a făcut KO pe Antal Zsombor şi a primit pedeapsă de meci!

Următoarele două partide ale Coronei Braşov Wolves în Campionatul Naţional se vor desfăşura miercuri, ora 18.00 şi joi, ora 11.30, la Cârţa, cu Steaua Bucuresti.

Sambata, 14 ianuarie, ora 18.30, va asteptam la Patinoarul Olimpic Brasov, pentru un meci impotriva Dunarii Galati, cu insemnatate tot in Campionatul National.